Приятна вечер и от мен, утре повече пипсове!
////////////////////////////////////////////////
Приятна вечер и от мен, утре повече пипсове!
////////////////////////////////////////////////
D-12, правилно си преброил че са 9 дена в месеца, но сметката е друга. Макар и резултата да е почти същият като моят.
Първо един месец има ~30 дена. 4 пъти по събота и неделя, средно прави 9-10дни. Остават значи 20дни. Такааа, понеже почти всяка седмица има сравнително по-слаби дни, махаме един ден. Един ден по 4 седмици=4-5 деня някъде. После добавяме по още един ден когато на нас няма да ни е кеф, било от умора или нещо друго, което ще ни възпре от търговията и стават още 4-5 дни. Махаме и тях и остават 11-12 дни за търгуване. В тези 11-12 дни обаче макар, че би трябвало всичко да е наред, не винаги е така и затова махаме още 2-3 дни, но за целият месец този път и остават 9-10 дни.
Другото което е, че няма вредни защото работата е толкова айляшка, че практически за мен, човек занимаващ се с търговия е редно да се причисли в графата БЕЗДЕЛНИКА тези които печелят по-големи суми(над 10-15К$ на месец), пак са безделници, но са в графата ОТГОВОРНИ БЕЗДЕЛНИЦИ
----------
Ам ти кво правиш с гаджето за да я признаеш за своя ?Баси лицемерието
![]()
драгата (08-07-2013)
вече треебеше да е под 1.2800....................................
драги само можеше да го настъпи.................................... ...
----------
нещо объркаха с тези изявленя...........................
и ся вместо тюрлюгивеч............... имамбаялдъ............... са ни приготвиле за довечера...................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
гюрлюк - изобилие
МАЕСТРО Олег, а уж обичаш ЖИУОТНИТЕ
и призоваваш към човеколюбие, а мразиш ПРАСИТАТА.
Те са харни ЖИУОТНИ стига да са добре гоени и
да не са твърде големи. Даже може да се каже,
че са донякъде чисти!!! Мажат се в КАЛ за да
се предпазват от паразити и заради ЖЕГАТА.
Е от нея понамирисват недобре, но не може всичко да им е хубу.
Та не са боклуци ПРАСИТАТА, а са ни в хранителната
верига и изхранват с МЕСО горе доле полуината ЧИЛЯЧИСТВО !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а котките половината галактика................................ .................................................. ...........гюрлюк - изобилие
МАЕСТРО Олег, а уж обичаш ЖИУОТНИТЕ
и призоваваш към човеколюбие, а мразиш ПРАСИТАТА.
Те са харни ЖИУОТНИ стига да са добре гоени и
да не са твърде големи. Даже може да се каже,
че са донякъде чисти!!! Мажат се в КАЛ за да
се предпазват от паразити и заради ЖЕГАТА.
Е от нея понамирисват недобре, но не може всичко да им е хубу.
Та не са боклуци ПРАСИТАТА, а са ни в хранителната
верига и изхранват с МЕСО горе доле полуината ЧИЛЯЧИСТВО !!!
даже има селектирана порода 'геврек".................................... ........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (08-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Taka, направих справка РЕДА.
Гюрлюк еНо освен като избуяла/овехнала трева се използва и като боклук, правилно помня
Фицката може да потвърди истинността на това значение
Не мразя праситата РЕДА, но не ми харесва свинщината и простащината която се свързва с тях.
За чистотата са чисти, ако имат условияТе като хората направо
И не съм казал че са боклуци, а че е боклук това което се изобразява с техен образ.
Сега колко изхранват не знам. Пилетата също служат за това![]()
Драсте, спекулантини.... къртите ли пазара?
Аз още съм уикендски настроен, преди час-два се прибрах и още не мога да вляза в час![]()
драгата (08-07-2013)