Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пробваи стратегията на Алигатора измислена от Бил Уилямсцената влезе между устата и зъбите на алигатора (H1)
и даже вече мина отгоре челюстите работата е за БАИ там
![]()
----------
разбирам![]()
просто не е яко някои да го схрускат големите риби за това така реагирах
.................................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme, това е в кръга на шегата. Иначе човек като се замисли сериозно, "схрускват" ни не големите риби. "Схрускваме" се самите ние и най-вече, защото много си вярваме, колко сме велики трейдъри и анализаториИма си стопове, а има ли ги тях и стига да са на правилното място, няма как да ни "схрускат". Можем да "пуснем кръв", но не и да ни "схрускат".
КинО (08-07-2013)
Акули, алигатори, ама то все с А започва, трябва да взема да ударя една медитация по темата за фауната и пазара.пробваи стратегията на Алигатора измислена от Бил Уилямсцената влезе между устата и зъбите на алигатора (H1)
и даже вече мина отгоре челюстите работата е за БАИ там
![]()
----------
разбирам![]()
просто не е яко някои да го схрускат големите риби за това така реагирах
.................................................. .
ааа, ми японците къде ги забрави - те си печатат по defaultСега бай Драган ако рече : "Аз тъй гледам че ФЕД ще спират да печатат....мислим сега ние малко да попечатаме, че няма ликвидност у еурото...пък и не мое то тъй....все някой тряяя печата...инак печатарите ще фалират"![]()
![]()
И гледаш еврака как ще подмине стопа на дизела със ГАП![]()
![]()
naprawi na 1.2500 ще спре за лека почивка
Добър ден на всичкото спекулатин !така че Драги да не пипа печатниците
![]()
babaMETZA (08-07-2013)
прав си, прави сиtrymetryme, това е в кръга на шегата. Иначе човек като се замисли сериозно, "схрускват" ни не големите риби. "Схрускваме" се самите ние и най-вече, защото много си вярваме, колко сме велики трейдъри и анализаториИма си стопове, а има ли ги тях и стига да са на правилното място, няма как да ни "схрускат". Можем да "пуснем кръв", но не и да ни "схрускат".
много готино си го написал ....самоувереността понякога ти реже главата
......................................
поне сложи стопа под дъното от май ............. тук още нямаме обръщащ модел, нищо че има дивергенция. Ама то дивергенциите сме ги заредили от половината движение
trymetryme (08-07-2013)
обаче имам една тренд линия започаща от от върховете на 05.01 която сега спря цената за нагоре ....да видим дали ще пробеи скоро или няма да може.............................
аз обаче наистина купих от върха - 1,2860.. то по-висока цена за днес няма...... е и за това се иска майсторство....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В кой град е този дъжд, че тука се разтопихме вече
Късичкото ми не успя да оживее и 48 часа и пазара ми прибра стопа на +147. Сега се ослушвам за дълги.
TRYMETRYME, хубава графика си пуснал. И аз гледам същата ситуация![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
trymetryme (08-07-2013)