Boogeyman,
bugi цепиш пазара, довечера или утре си анализирай входа, щото пазара ше те накаже сериозно днеска![]()
Boogeyman,
bugi цепиш пазара, довечера или утре си анализирай входа, щото пазара ше те накаже сериозно днеска![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок съгласен съм с теб колега че търгуваш без стоп защото понякога и аз го правя.но те съветвам просто от личен опит . никога не оставяй на отворена позиция преди някоя важна новина защото ще си платиш много якореших вече да не слагам стопове.. сега преди всички да наскачат знам, че е против правилата!.... аз мисля обаче, че мога да си го позволя, понеже търгувам новини, а не тренд... при вас е лесно - обръща се тренда, пробив, и ви взима стопа... аз къде да слагам стоп??... минава новината и си затварям ръчно... без значение колко съм на загуба или печалба.. в случая чакам пейролите в петък....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро на всички
.................................................. .......
Добро утро!Хирургично дълго 1,2991,стоп 1,2980,лимит няма.Това от мене.
Добррррр утрррр и успех! Като див глиган в царевица се опетлевило еврото. Кат юрдечка в бръшлян се врътттиИ аз ще се ослушвам още, ама нещо ми се иска лекичко нагоре да тръгне, да си купя и да се качваме на ракетата. Много шугав ден - янките гонят пуйките, Бай Драги паралелно си бърка в носа и се чуди накъде да зафичи марсоля
Давай евро първо до 1,3010, после стоиш там до 15ч да си купя, и в 15:30 ЕвроДедо му пали фитила и 100-150 чушки да пробиваме 1,3150! УСПЕХ на всички, независимо от развоя
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kozoderski (04-07-2013)
А добро ви утро
Щипнах 8 пипа на отварянето на енгличането и ся само се дзвера
Давай доларееее
Последната съществена новина (то днес няма несъществени де) е в 14:45. Предполагам Драги просто ще подсили посоката, която ще има пазара след 15:00ч.Седмична и дневна графика мълчат кат пън. Дневната има лек превес на меците, но по-малките фреймове като че ли подкрепят биците. Т.е. както и да влезеш сега си е 49/49 с 2% такса за пазара. Лоса ще играе днес, ама да видим ние ли ще сме Лоса или нас ще ни ЛОСВАТ
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (04-07-2013)
Дубрютрууууу
Глеам сте излезли от вчерашния рейндж и сте путфанали нов...
.................................................. ................................................
предлагам да ренджим около 1,3000 до пролетта на 2017 година...............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Добър да е денят на търгуващите, аз съм пас днес.........................................