Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия Варенголд станаха банка преди години, да не би да отварят и банкова сметка покрай този бонус, че в немско по принцип вземат големи такси на месец само за имането на сметка? Дайте малко инфо.Aха, значи е такаАм изтъргувай 8 лота и готово. Не са много. Имаш 2 години срок да ги направиш толкова
По 0.2 на месец ти трябва за да не си изгубиш бонуса. Лот на седмица можеш спокойно да го изтъргуваш. Това първите две седмици и след това вече по повече
Ама не да ми влизаш с 0.01 разбира се и да чакаш по два дена да ти излиза позицията
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
tradimo.comИма един тест за попълване. Аз попълних теста, че ми беше интересно, но условията им са много калпави и не съм гледал друго. Прекалено големи спредове. На инстата са по-малки за сравнение.
"Ще е облачно и ветровито,но ще пече силно слънце с кратки превалявания от сняг. Въпреки,че няма да падне и капка си вземете чадър."
Емил Чолаков
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно това ми е тактиката в момента.
Влизам с 0.01 лота и бързичко го затварям. Кога на загуба, кога на печалба..... Идеята е да ги втътна за около седмица необходимите лотове и тогава почвам с обемите![]()
Ам 30 стинки са БА... ти и ти начи... всичко развали
-------------------------------------------------------------------------
Цента ааааааа, не са стинки. И яж го туй кибапчи ку ши гу ядеш. 4-та спирка изпущам
Mдаа, понеже ми е съботно оставям търговията за щатската сесияА сега е време за хапване
![]()