Изобщо въобще изобщо не му се чудя...... твърдо и непоклатимо съм си дългуч![]()
Изобщо въобще изобщо не му се чудя...... твърдо и непоклатимо съм си дългуч![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Олег, а ти днес колко трейда взе?![]()
![]()
---------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv (29-05-2013)
Сори, ама платформата на делтата нема опция за реализирани пипсове, а за реализирани кинти.... А мен не ме влече да ви показвам колко кинти съм скатал за уикенда.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bobi3x (29-05-2013)
все още няма условия за пробив на юг, дългите позиции са за предпочитане,но си мисля, че ще има първо обиране на стопове, така че смятам да изчакам