натиснете още малко 1.29910 да стигнем
после ко искате правете![]()
натиснете още малко 1.29910 да стигнем
после ко искате правете![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Следващия път им отговори -" Не, благодаря! Имам вече парочистачка и наколенки!" или пък "Не познавам никакъв `Танас у нашио вход" - Ще те помислят за хахо и няма да посмеят да ти звъннат повече. Знаеш, че от лудия и дявола бяга![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Както се пееше в песента - She is so popular... Преди горе долу 6 години бях на обучение да предлагам на клиенти фонд от БГ акции на банката, в която работих. Тези 25-годишни лекторчета обаче не знаеха, че вече 3 години имах собствен, макар и неголям портфейл на БФБ и бях почнал да си прибирам парите, че ме хвана страх от задаващия се балон. Трябваше да убеждаваме клиентите какъв потенциал имала борсата и как на запад всички си държали парите в подобни фондове с многократно надвишаваща доходност спрямо депозитите. Последиците ги видяхме всички!!!Не само във форекса е така, почне ли нещо да се прави от куцо и саката, значи е време да се махаш от тоя бизнес.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (22-04-2013)
Ами то проблема е в училище и като цяло в ниската финансова грамотност на обществото, Новак няма да я хванат ама все ще се намери някой днес който да си каже кво ще им дам без да се замисли как и кой ще му ги управлява, и без да се замисли да се поинтересува дори и след като му ги пропилеят парите или след като му ги направят повече.Както се пееше в песента - She is so popular... Преди горе долу 6 години бях на обучение да предлагам на клиенти фонд от БГ акции на банката, в която работих. Тези 25-годишни лекторчета обаче не знаеха, че вече 3 години имах собствен, макар и неголям портфейл на БФБ и бях почнал да си прибирам парите, че ме хвана страх от задаващия се балон. Трябваше да убеждаваме клиентите какъв потенциал имала борсата и как на запад всички си държали парите в подобни фондове с многократно надвишаваща доходност спрямо депозитите. Последиците ги видяхме всички!!!
D-12 (22-04-2013)
coldys (22-04-2013)
Ама човечеееее, то това ВИНАГИ го е имало. Лошото е, че в БГ това се утвърди като нарицателно за Бизнес. Не е задължително ТИЯ да ти пропиляват парите - може и да ги намножът - обаче НЯМА стандарт, няма категоризация, няма трядиция, ако щеш, по която да оценяваме всички такива оферти.Ами то проблема е в училище и като цяло в ниската финансова грамотност на обществото, Новак няма да я хванат ама все ще се намери някой днес който да си каже кво ще им дам без да се замисли как и кой ще му ги управлява, и без да се замисли да се поинтересува дори и след като му ги пропилеят парите или след като му ги направят повече.
До тогава всеки е мошенник и който му се хване е прее**ан
Хайде бе, или да се изтърсва и да се пс*вам, че изтървах входа сутринта, или да скача над 1.3075 и да купувам. Какъв е тоя живот без емоции![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ДАКСа яко го РАЗКЕКЕРЧВАТ!!!
требе май еврото да пада под 1,30000 !!!!![]()
туй ли беше падането за днес, и утре е ден
може лимита утре да го изпълнят![]()