Нищо няма да смъкват!!!
Ще го надуят още повече, че да може
РАЯТА да харчи удърно по ВЕЛИКденя !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-03-2013)
Absfresh, а какво реално може да се направи за 1 год при 8млрд евро дефицит? Та това за мен си е кипърци да платят със спестяванияат си инвестициите на германски и френски банки в гръцки дълг. Значи френските и германските банки са добри, а кипърските и гръцките лоши. Двоен аршин откъде и да го погледнеш. Това изпраща сигнал към западните банкери, че дори и ако трябва да им платят масрафа със спестяванията на цели народи, то това ще бъде направено. Това не може да е справедливо решение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ех РЕДА ЗАСТАНАЛ СИ МИ НА ПЪТЯ
паи се че че не ми е гот да натискам еврото надолу..............
нале си побратим макар и ХОРА
----------
ОСОБЕННО ако ония "втория"от цитата ме издразни направо го докладвам
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf (28-03-2013)
На никой не са плащали масрафа, просто всяка държава успя да си рефинансира банките, някои чрез придобиване, други чрез заем за капитал. Кипър като държава не може да го направи, защо трябва аз и ти да го праим, или айде немеца и италиаеца. Всички банки получиха днакъв достъп до рефинансиране от ецб и време държавите им да ги спасят.Absfresh, а какво реално може да се направи за 1 год при 8млрд евро дефицит? Та това за мен си е кипърци да платят със спестяванияат си инвестициите на германски и френски банки в гръцки дълг. Значи френските и германските банки са добри, а кипърските и гръцките лоши. Двоен аршин откъде и да го погледнеш. Това изпраща сигнал към западните банкери, че дори и ако трябва да им платят масрафа със спестяванията на цели народи, то това ще бъде направено. Това не може да е справедливо решение.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (28-03-2013)
Вярно е, че се самоцитирах, но не исках и да се копирам. Продължих темата. Не виждам бутон за изтриване. С удоволствие ще се самоизтрия.![]()
kypa (28-03-2013)
kypa (28-03-2013)
freelancer, ако сме приключили с вълна С, какво следва според теб.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
alf (28-03-2013)