аа още е демото това.
трябва да изкарам поне до удвояване на този акаунт за да го приложа на рийла.
вмомента борбата със мене си е истинска и АЗ ще спечеля![]()
аа още е демото това.
трябва да изкарам поне до удвояване на този акаунт за да го приложа на рийла.
вмомента борбата със мене си е истинска и АЗ ще спечеля![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дълга от 4247
стоп 4235
18:32
нов стоп 4250
18:35
нов стоп 4260
е.... бутна ме на +13 пипа
Последна редакция от plovcity : 18-05-2011 на 17:37
Дали ще атакува 1.4300 ?
От одеве си държа дълга и не ми се затваря още позицията ...
army dad
Caesar,
никога не затваряй позиция, остави стопа да го направи..... мести стопа постоянно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трудно ще преодолее 1.4300
ако го направи много лесно ще обърне тренда пак на долу
army dad
дам и аз съм на това мнение.
да стигне някъде 1.43 и да дава входове за къси.
аз до тогава съм в почивка. Имаше още 1 хубав вход за дълга ама няма защо да се мъча повече.
stanislavnba,
време е за биричка![]()
аз съм на бачкане, няма биричка
не мога .
дълга от 4273..
цел 20-30 пипса пак..
много хубава фигурка стана , като обърната пика е.
ама неще да дава нагоре..
стоп на 4257
Последна редакция от stanislavnba : 18-05-2011 на 18:39
Ужас, днес 0 пипса печалба и 0 пипса загуба и 5 отворени позиции !!!
Сега пак отворих дълга 1.4268 и съм 2 пипса на печалба
edit:вече на загуба![]()
Последна редакция от Caesar : 18-05-2011 на 18:53
army dad
да и моята глупост ме възнагради със загуба.
поне беше малко, 10 пипса. преместих стоп по нагоре и ми го взе. ама по добре този отколкото другия от 15 .