Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Кучик то беше шамар, а не юмрукА онзи наистина искаше да заведе дело, но не стана номера, защото бяха само думи срещу думи. Куките като дойдоха, аз си бях в къщи
А тук верно за един шамар и викат полицияА ако е жена, директ арестуват мъжа, дори имаше няколко случая при които влезнаха в затвора и в последствие ги оневиниха. А иначе пандизите са пълни с такива за женски тормоз
Но ако жена те набие се счита за липса на уважение
Абе малко педалски закони, ама мен тез не ме касаят
![]()
развесели ме, а иначе, фицката, кой където си подал документите
Ще ги спазваш, щом си там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм чела така - че за всичко викат полиция. Саморазправата не била препоръчителна, казват. И полицаите се движат винаги по двойки. Само си намери повод да ги повикаш - и цъфват. И ти го потвърждаваш...Кучик то беше шамар, а не юмрукА онзи наистина искаше да заведе дело, но не стана номера, защото бяха само думи срещу думи. Куките като дойдоха, аз си бях в къщи
А тук верно за един шамар и викат полицияА ако е жена, директ арестуват мъжа, дори имаше няколко случая при които влезнаха в затвора и в последствие ги оневиниха. А иначе пандизите са пълни с такива за женски тормоз
Но ако жена те набие се счита за липса на уважение
Абе малко педалски закони, ама мен тез не ме касаят
Ако имаш проблеми - денунсийка... в нета съм чела.
![]()
ivaceda (18-03-2013)
Пенчев, това беше якоМдаааа,крадецът осъжда собственикът на магазина на 28000 долара обезщетение затова,че се е нарязал на стъклото на витрината,която собственоръчно е счупил,за да го ограби.Обяснението пред съда е,че е отивал с френски ключ в два часа след полунощ при приятелката си,за да й отпуши мивката,но се е подхлъзнал и счупил витрината.
Звучи като анекдот, но няма да се изненадам, ако е истина.
В нашия град тъкмо щяха да го прилагат, да правят чисто нов такъв спретнат цигански квартал на место на сегашния с европейски пари, даже идваха на оглед от Европата, останаха втрещени как може така да се живее в 21 век в Европа, направиха проект и тъкмо да го реализират настъпи кризата и секнаха кранчето. И така си остана нереализиран...Това беше към 2006-7 година.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (18-03-2013)