Добро утро. Виждам, че сте се нахвърлили вече на пазара
Аз пък мисля да поизчакам да отвори Лондон![]()
Добро утро. Виждам, че сте се нахвърлили вече на пазара
Аз пък мисля да поизчакам да отвори Лондон![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не сме всички, аз днес няма да търгувам, утре ако има интересен вход
само късо ама требе дебнене за хубав вход на по-голяма корекция
няма ли потенциал един вход от 70-100 пипа нещем вече
стига с това на дребно, малко по-интилигентно и хитро да търгуваме, рядко , но качествено![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Споделям това мнение,с едно допълнение-според мене има една голяма въпросителна.Ще се намеси ли ШНБ и на какви нива?Според мене на около 2130-40 вече ще е стопроцентова намесата,освен ако не го направят по-рано.Тогава наистина удължилите еврото ще ударят джакпота.![]()
Фибо....мибо....грънци
Аз пуснах една инженерна. Та сега съжалявам. Но ще го преживеем.
Добро утро!
Аз не очаквам по-голяма корекция нагоре,преди да падне до 1.2800.Но щеже би ще е тегаво.На някои новини ще го пуснат набързо надолу и трябва да се дебне момента за удължаване.Засега се оглеждам само че нещо много заспал пазара,пък иначе се чувства голямо напрежение![]()
в финансите иманеутменими закони
един от тях е : има ли блокиране на средства /административно от страна на държавата/ в множество банки
съответната валута се обесценява лавинообразно........................ хипер........докато проблема бъде разрешен...............
това е срив на доверието..............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (18-03-2013)
Добро утро!!! Днес ще пълним ли гапа или директно продължаваме на юг?
Ще изчакам малко Лондон да се събуди но като цяло днес май ще е рейндж.
мерак за надолу има голем на пазара, ама кой ще продава толкова ниско, като след два три дена ще скочи с 100-150 пипа и ще го продаде скъпоДобро утро!
Аз не очаквам по-голяма корекция нагоре,преди да падне до 1.2800.Но щеже би ще е тегаво.На някои новини ще го пуснат набързо надолу и трябва да се дебне момента за удължаване.Засега се оглеждам само че нещо много заспал пазара,пък иначе се чувства голямо напрежение
няма логика да се продава сега , на голема корекция
корекция дали ще има, естествено като никой не иска да продава на тези цени , а на по-високо де ще ходи курсо освен нагоре за свежи къси ордери![]()
КОГАТО ИМА ПАНИКА ЛОГИКА НЕ ТЪРСИ...............................мерак за надолу има голем на пазара, ама кой ще продава толкова ниско, като след два три дена ще скочи с 100-150 пипа и ще го продаде скъпо
няма логика да се продава сега , на голема корекция
корекция дали ще има, естествено като никой не иска да продава на тези цени , а на по-високо де ще ходи курсо освен нагоре за свежи къси ордери.................................................. ....
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E