plovcity, що не смениш с някоя друга двойка. Психологическия елемент вече натделява в твоите анализи. Аз също се набутах хубаво с еврото. И минах на петрол и кабел.
plovcity, що не смениш с някоя друга двойка. Психологическия елемент вече натделява в твоите анализи. Аз също се набутах хубаво с еврото. И минах на петрол и кабел.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде почерпка, че го пуснахте
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
И поздрави за празника.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз реших да си дам почивка с еврото и аз минах на петрол и кабел ама при кабела позиция нямам мисля ако качи пак до линията да продам. каква ти е позицията при петрола ако не е тайна![]()
Айде за последно дълга 1,3108 стоп 1,3096 и каквото е отредила съдбата.Или ще си лягам на нула,или голям - и много мисли за утре.
не я разбирам тази твоя поръчка
ще споделиш ли къде и какви са сигналите за дълга ?
че гледам H4 frame и само едно doji се мъжди
АААА няма, да се разберем така. Тамън ви почерпих, и решихте да го вдигате обратно. Трейдъри с трейдъри, такива.![]()
Пердаша с ЕМА 5 и ЕМА 21на 5 минути,мисля че по лесно от това няма,а и стопа близо.
ПП:Тази система е видях тука,ако на някой му хареса нещо.
http://www.reliableforexsignals.com/index
Последна редакция от dobromir7 : 14-02-2012 на 23:28
може би gartley222 и fibonachi от Х до А и от С до D ?
ако знаех как да кача снимка щях...
а и плз някои да добави към следващия коментар как да кача снимка че само с url маи има а с него не знам как
предварително се извинявам че се отклонявам от темата
Последна редакция от portokal : 14-02-2012 на 23:34
ок де индикаторите - идеално ама Price actiona отчете ли
някакъв патерн или сигнал ?
пс: гледам че върви в твоята посока и ти стискам палци
а намерих как :Д
5 мин изглежда така, ако си предвидил тренд лайн брейк евала ! (bow)
вече изглежда ще я пробие, на границата е то и аз може да отворя дълга след малко ;д
Последна редакция от portokal : 14-02-2012 на 23:43
Системата ми е проста:Вход дълго когато Ема 5 пресича отдолу Ема21 на 5 мин. и обратно за късо.Изход по МАCD
Системата си е скалперска и не е моя,но ми върши работа.
Последна редакция от dobromir7 : 14-02-2012 на 23:59