Ама и аз им се чудя,нищо не работят и само пуешки кълки гризат по цял ден и..пак най-богати.
Хм,Дянков още щял да ни помага..Сакън,Дянков,почивай си у Америката ,стига си ни помагал,че умряхме от глад вече от твойта ,,помощ"..
![]()
Фибо....мибо....грънци
Emil Enchev (18-02-2013), freelancer (18-02-2013)
ето ти една от причините........ползват външни услуги - "консултанти"....ма не как си му е реда с конкурс да ги изберат тез "консултанти" ми са свързани лица....що ли.....ми щот договора им го позволява....кво консултират ли тия консултанти....ми дека да си вземе вила....и по спомени от една статия.....тея консултантски разходи са тридесет и кусур милиона....абре гьонсурат...крадни 500 хилки...крадни 5 милиона....ачик ачик си прибират трийсет и кусур милиона лева!!!!!....и после ти цъфтят в твоята сметка като примерно "невъзстановими разходи"....а наздраве!!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Бях го забравил дедито, както мириканците почиват може някоя изненадка да стане.А сега де - Германия иска рестрикции, Франция иска стимули. Обаче за България едва ли някой ще се сети. Гърците били изтърпяли много - бла-бла...
----------
Въпроса е кои стопове ще хвръкнат първо - тея над 3393 или тея под 3306. Това като почне Драги-ят да говори, естествено...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тегрманците много добре знаят ка се изправя планова икономика на крака
дорде направят от гдр гфр зор видеха 20 години.................................
та какво остава за целият източен блок.......................чудо требе стане ............
благоволия ако нема.........................нищо нема стане ако ще и тока да ни го подаряват.......
и още това са некви инвестиции външни се пак
как ли гледат инвеститорите на това което се случва...........................
и некои ще хвърли ли пара тук скоро........................
----------
контрим драги .............................................................................. ...
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ако има правила и прозрачна съдебна система - ще дойдат и свестни инвеститори с нормални за нас заплати/не европейски, де/. Ама как да дойдат като всеки чиновник си присвоил власт да ти разкатае фамилията на многомилионния бизнес. А съдии и прокурори се ослушват като зайци в люцерна къде е по-големия интерес та да облажат по-голяма комисионна.
Контриш го - ама къде е посоката от Драги? Или ще чакаш да видиш как люлее лодката нагоре-надолу и ще хвърлиш монета?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сел на кабела .................................................. .............................................
----------
и аз гледам графиката и на това се облягам.................................... ......Ако има правила и прозрачна съдебна система - ще дойдат и свестни инвеститори с нормални за нас заплати/не европейски, де/. Ама как да дойдат като всеки чиновник си присвоил власт да ти разкатае фамилията на многомилионния бизнес. А съдии и прокурори се ослушват като зайци в люцерна къде е по-големия интерес та да облажат по-голяма комисионна.
Контриш го - ама къде е посоката от Драги? Или ще чакаш да видиш как люлее лодката нагоре-надолу и ще хвърлиш монета?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
утре очаквам еврака да скочи до 1.3460и оттам вече или нагоре или надолу
![]()
.....................................по вероятно ми е вижда надолу![]()
![]()
дано го мръднат ама САЩ почиват и пазара умря![]()
Здравейте колеги и успешен ден...навлязохме в рейндж и май днес няма да излезем от него...![]()