Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По 9/30 скъсих агресивно - очаквам на М15 9-ката да пресече 30-ката. На М5 е ОК.
Пробо, проба ......... стоп над хая
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май са наиграха за днес
.................................................. .......................................
здраво мецо,МИ те свършиха брЯ ! Да беше казал по-рано
Мама им лекции, да свършват че ми писна...То и бачкане излезе много, кое по-напред...
Ми до 16-ти ще съм заетАма след това са мятам отново !
То форекса и процедирането веднъж като ти влязат под кожата, голяма краста, няма мърдане . Пък и КОМПАНИЯТА ми липсвате
Таман като се освободя и почва мечия тренд 10 фигури НАДОЛЕЕЕЕЕЕ
АРЕЕЕЕ ЮХУУУУ
то нивото пада като пада еврото,щото пак го е процедирал за нагоре
ония дъртия
аи чакаме те..........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
babaMETZA (31-01-2013)
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Виждал съм и в 9 да играят, някой път ни изненадват приятно
----------
Те в последно време съм доволен от тях
.................................................. ....................
Ай време е за некое филмче и да си гушкаме кой кво има за гушкане![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.