Ставаше въпрос да правиш другото от песентатекст
Добре де, може и аз да ти подавам причина да живееш още един месец, може и още няколко-бонус, докато дойде лятната ваканция, но само ако ми пускаш от време на време хубави песни.
И без условия, че съм много чувствителенАко ше си просиш подпалки, няма огин
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То това за другото е ясно.
Що бе какво толкова казах? Песните значи да не ги прося и сами ще си идват - добре.И аз ако бях толкова чувствителна, досега... ехеййй да сме се забравили отдавна.
То не че не съм де, ама все още прощавам.
Ми щи кажа "Поздравявам те", що да н`ти кажа... то при такава наглост да благодариш предварително, мога ли друго да кажа? текст
Сити, благодаря!Лека и на теб!
Последна редакция от Eli2356 : 30-01-2013 на 01:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката (30-01-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (30-01-2013)
днеска ще пробиваме 1,3500....дълги от 1,3490............................................ ...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айде да купуваме днес, нека формира нещо и се мятам дълга![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро.
Много си подранил колега. Верно че отвързахме синджира от 1.30, и напуснахме орбитата му. Ще ми се и малка корекция да направим. Но той пазара знае по-добре от нас. За сега още процедирам.![]()
нощес си говорих със звездите и викам, чекай дока не съм забравил какво са ми думали, да зема да отворя позиция…..
dobro utro
то убао си им говорил
ама чо ги не чу те кво казват,,,,,,,,,,,,,
мисля да поемаме към 3450 и там може да ти влезнат дългите на хубав профит до 3515.................................не е препоръка.........
----------
въобще днес изсулване и Ситито ще черпи че наи после мечките ще реват страшно и кръвожадно
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
за изсулване нищо не ми казаха…ма ние сигурно към различни съзвездия гледаме…![]()