мога да ти пусна шот с успеваемостта ми, но не мисля, че трябва да ти доказвам каквото и да е
мога да ти пусна шот с успеваемостта ми, но не мисля, че трябва да ти доказвам каквото и да е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
както казах, важното е да работи при теб, не при мен. не искам шот. знам какво е нужно за да има печалба при такова съотношение. това което не разбирам е защо го правиш. огромен риск срещу малка печалба. това е всичко. а не че не може или не го правиш.
но е толкова, 80% ти трябват да ти излизат от сделките за да си на be. а едва от там нататък и на плюс. при мен половината да ми излизат половината да не ми излизат та дори под половината да е, е идеално и не треперя на всяка сделка, че ще ми удари стопа, което при теб е налице или поне това което показваш.
защо е нужен този стрес, освен ако не търсиш точно това ?
Последна редакция от greedforsuccess : 10-05-2011 на 17:17 Причина: главните букви отново не работят
няма стрес, приятелю, всичко е премерен риск![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да се наредим и ние с биковете-дълга от 1.4399 стоп-1.4359 и лимит-1.4454.Този път внимавах да не влизам едно към кесим,а както трябва според сигналите ми.
Къса от 1.4406 и да видим как ще се развие нощта ?
Bloomberg:
Deutsche Bank очаква ръст на златото до $2 000Златото, което достигна рекордните $1 577.57 за тройунция на 2-ри май, може да нарасне с още 30% до януари. Причина за това е търсенето на инвеститорите за защита от икономическата несигурност, според анализатори на Deutsche Bank AG.
'Смятам, че цената на златото ще нараства, въпреки текущите нива. Тя може да достигне $2 000 за тройунция през следващите осем месеца', коментира управителният директор за търговия със стоки на Deutsche Bank AG - Хал Лер в дадено интервю днес в Буенос Айрес.
От Bloomberg коментират, че инвеститори като Джордж Сорос и Джон Полсън инвестираха в злато през последната една година, заради дълговата криза в Европа, икономическото развитие в САЩ и размириците в Средния Изток. Рекордното ниво на златото през този месец е 6 пъти по-високо от дъното на ценния метал, достигнато през август 1999 г.
Източник: Trader.bg
Това ще повлече и долара !!!
army dad
Еврото пак се опитва да тръгне на горе .За сега позицията ми стои ,като преместих стопа на 1.4379-по МА 21 на 1час.
хайде дълга от 1.4390 и стоп на 4380
Отнесе ми стопа -бях го премесил на 18пипса и сега ще чакам за нов сигнал
даммммм, първа загуба за днес
кофти почва деня
нова дълга от 4373 и стоп 4350
Последна редакция от plovcity : 11-05-2011 на 09:26
Французите пак прецакаха пазара !
Тъкмо новините от Германия бяха показателни че инфлацията намалява и беше на ред Франция със текущата сметката ... новината изчезна и я преместиха със стара дата но без данни ?! - точно тогава се обърна тренда на еврото в обратна посока.
И една много важна според мен новина която ще окаже голямо значение върху стабилизирането на пазара и трябва да се помни дълго време, затова не се сдържах да не я напиша :
Bloomberg:
FED трябва да обмисли изтегляне на стимулите след прекратяване на програмата, според ЛакерПрезидентът на Федералния резерв за Ричмънд - Джефри Лакер заяви късно снощи, че Централната банка трябва да обърне внимание на изтеглянето на стимулиращите средства след като приключи програмата си за изкупуване на активи в размер на $600 млрд. в края на следващия месец.
'С изключение на значителни неочаквани събития, това трябва да е последния срок за монетарните стимули при този цикъл, като фокусът е насочен върху времето и скоростта, с която те ще бъдат изтеглени', подчерта той.
От Bloomberg припомнят, че управителят на FED - Бен Бернанке, заяви, че програмата в размер на $600 ще бъде приключена, както е по план в края на юни. Очаква се Централната банка да обяви своите последващи планове. В същото време, президентът на Федералния резерв за Сейнт Луис - Джеймс Булард заяви миналата седмица, че монетарната политика може да остане в процес на 'изчакване', за да се види как ще се развие икономиката.
'Докато времето и скоростта ще зависят от това как икономиката се развива, то аз вярвам, че ще бъде изключително важно да си спомним урока от миналото възстановяване - и по-точно, че инфлацията може да нарасне, дори и ако нивото на икономическа активност не се е върнало към тренда си преди рецесията. Може да се наложи започване на затягане на монетарната политика доста преди нивото на безработица да спадне до равнище, което бихме желали да бъде в дългосрочен план', каза Лакер.
Източник: Trader.bg
Иначе започвам с къса от 1.4378 и каквото сабя покаже![]()
army dad