........двоина добака на дългите..........................от 60................ стопа пак под 55аи у лево........
некво инфо за двойната си нема ли да дадеш , как се развива.... , или се изтаковаш и се махаш ???????????
........двоина добака на дългите..........................от 60................ стопа пак под 55аи у лево........
некво инфо за двойната си нема ли да дадеш , как се развива.... , или се изтаковаш и се махаш ???????????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега ако задържи под 36 и на едночасовата затвори под него .... чакам 1.33,дано да има силички
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
.................................................. .....................
Не зная чадо но на Н4 двете цици трябва да се уважават![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
има вероятност да направим чист пробив на Пивота.. тогава и аз ще се включа с къси..
яд ме е, че не отворих още сутринта
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На силна съпротива е в момента и съм пас. Пък тези къси до момента ги изпуснах, никакъв сигнал не видях че така ще тръгне надолу![]()
последните 5 бара на дневна ясно формират обърната глава с рамене доста обрана и стилизирана
таргета и, е 1.3520 днес........................................ разбирачите да потвърдят или не..................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
аре аз съм вън......нямаше силичка ..... както подозирах след 36 умря ... в понеделник пак ще играем![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()