Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Между другото съм забелязала, че и WMA400 за close върши МНОГО добра работа, особено при AUD/USD, но и при EUR/USD. Днес например точно по нея образува върховете от 04 до 14 ч. на М30 и се спусна надолу, особено по българско време, а и по лондонско.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То освен за филтър, за сигнал труна работа ,на два три месеца става по някое пресичане на 1ч като гледам.На 14 ноември като гледам е имало на евро йена,на 1ч,и оттогава все нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аре отивай да спиш вече бреееееееееее
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Но аз не гледам пресичанията (за добро или лошо), а наближаването и допирането. Наблюдавам ги с особено внимание, защото често се явяват повратна точка, специално на по-големите периоди. И не чакам сигнали от индикатори - за добро или лошо сама си ги давам по други начини.
Мога да изровя поста, в който Фицката се смя на прогнозата ми преди 2 месеца, че трендът ще обърне достигайки WМА200 close на дневна и едновременно с това на месечна + ЕМА200 на месечна, събрани в едно, но точно така стана - от 1,266 стигна 1,33, а той още си чака 1,26.
Пп: И сега нещо се смее, ама и този смях ще му излезе крив!
Няма да спя, щото пих кола.
Последна редакция от Eli2356 : 09-01-2013 на 00:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката (09-01-2013)
Странна работа,Ели,такова хубаво младо момиче.....да си лежи в леглото и да си мисли за.......средно претеглени пълзящи средни...Накъде отива света,Боже?
/списиално за Фицката обяснявам,че пунтирам Тошко Колев в ,,Двойникът",дано се отърве завалията/
Фибо....мибо....грънци
фицката (09-01-2013)
Абе не е лоша като я гледам но трябва да се доизкусури като стратегия само по нея да се влиза и излиза мниго ще се изтърва от печалбата,по стратегията на ма89 се затваря половината когато има дивергенция на MACD 13 34 5,нещо подобно е хубаво да му се приложи.Уф караш ме да мисля.
----------
Значи не ги ползваш точно като сигнал,а за нещо като ориентир,аз като видя нещо все гледам да го докарам да ми дава сигнали.И на снимката ти ли си.Но аз не гледам пресичанията (за добро или лошо), а наближаването и допирането. Наблюдавам ги с особено внимание, защото често се явяват обратна точка, специално на по-големите периоди.
Мога да изровя поста, в който Фицката се смя на прогнозата ми преди 2 месеца, че трендът ще обърне достигайки WМА200 close на дневна и едновременно с това на месечна + ЕМА200 на месечна, събрани в едно, но точно така стана - от 1,266 стигна 1,33, а той още си чака 1,26.
Пп: И сега нещо се смее, ама и този смях ще му излезе крив!
Няма да спя, щото пих кола.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златна ми е тя и много ме забавлява![]()
Пенчев (09-01-2013)
Че едно време кога нямаше електричество забрай ли, че хората си лягаха с кокошките ? Те тогава пък да не са правели креватна гимнастика по 10 часа
Сега бизнеса е денонощенИ навсякъде има възможности.
Пенчев (09-01-2013)