брейкне ли ти 1.2968 отива директно къмто 1.2515 туй на дневнаАНАЛИЗЪТ МИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА
на седмична графика показва че преди да видим продължението на възходящото движение/1.34 и нагоре/
трябва да вземем подкрепа на дневна графика ,която днес е на 2970
утре ще е по високо.............
понеже много се мота за подобно решение, днес е последният ден в които може дасе получи точно така
от утре ........ставам песимист за верноста на анализа ми
тъй че ... зависи кв о ще боцне и в коя посока
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (08-01-2013)
Kъсата ми върза мал;ко пипони ,но сега се включих с по голям обем за нагоре.Мислим че ще отскочи от долната линия на канала на Н4...... аа дано)))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
АЛФин, и на мен ми се види нещо такова... не че му се радвам де.АНАЛИЗЪТ МИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА
на седмична графика показва че преди да видим продължението на възходящото движение/1.34 и нагоре/
понеже много се мота за подобно решение, днес е последният ден в които може дасе получи точно така
от утре ........ставам песимист за верноста на анализа миАма имам такива подозрения - за 2970 или нещо подобно. Та да видим накъде ще ни отвее утре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (08-01-2013)
Е чак пък галантенМаскиран съм затова
Болните коне ги убиват, но децата са Човеци и трябва да се лекуват. Дано отмине по-бързо
Земетресението не ви закачи, защото си мой Човек![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Затворих си късите евра от вчера с мизерните 9 пипа....
Вече не вярвам на късата идея.
Поживем увидим - може пък да е плоска корекция ( да не вярваш), още нищо не се знае - чакам да мръдне нанякъде, засега седим на 0. То повече за тръпката... хептен без жертви не може.
Фицанчо съм го пуснала днес да ходи по широкия свят накъдето си иска с уговорката довечера да се прибере навреме. Прибра се преди малко, понеже вече е огладнял след цял ден скитане и иска да папа, даже се е маскирал като галантен, но аз пък нищо не съм сготвила още и очаквам да покаже истинския си глигантски облик след малко.
Пп: Щях да те поканя на гости, но съм неподготвена, а и скандал очаквам.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ПРИШЪЛЕЦО ай ся избацай и един месечен анализ !!!АНАЛИЗЪТ МИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА
от утре ........ставам песимист за верноста на анализа ми![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Последна редакция от ~@~ : 08-01-2013 на 20:18
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
щото там свършва календара ........../не ма маите /...
......................некои ми откъснал последните два щото с девоики е......................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E