Еййййййййй сладурче, ако знаеш как съм се прескрипвал 3-4 пъти
Сега като се сетих и ми премина тръпка през слабините
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не мога да разбера какво ги търсите тези гапове ..... и какво отваряте в посока запълване като го видите ли ?![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Ний седим и си мислим, че е възможно луеко покачване до @3110 и от там опит за дъното на @26![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ето едно изказване на Обама: "САЩ не могат да си позволят повече опасни игри" - кво се правят на луди
http://www.investor.bg/sasht/337/a/o...i-igri,144993/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mysoul, не се правят на луди .... просто републиканците не дават 5 стинки на демократите нищо ново под слънцето ... но са прави когато богатите са добре и другите са добре![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
И аз казах през новата година "очаквайте (старото) неочакваното", ама Фицката вместо да го очаква се стресна.
Аз иначе днес по-рано си изказах очакването за еврото - не го чака нищо добро.
Сакън...смилих се, няма да те прескрипваме повече. Само ако по чуждо, ще си преосмисля решението! (Само в краен случай без да влагаш чувства може и да може.)
А сега малко да погледна озито, че имам отворени позиции от петък...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз друго имам предвид..."да си позволят повече опасни игри"...ами те не само, че не са спирали да ги играят, ами и няма да спрат...прах в очите на хората...
Добре, ама зависи в кво настроение ще съм след търговията.
----------
Ето едно изказване на Обама: "САЩ не могат да си позволят повече опасни игри" - кво се правят на луди
http://www.investor.bg/sasht/337/a/o...i-igri,144993/И аз това имам предвид. Искат евтин долар, но пък и да не е много евтин. Нещо от сорта.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz