нееее, набутах се яко
хванах растежа и сметката ми набъбна с 45% , после се полакомих и приключих деня с 32% загуба
класически пример за надделяване на емоциите над разума
нееее, набутах се яко
хванах растежа и сметката ми набъбна с 45% , после се полакомих и приключих деня с 32% загуба
класически пример за надделяване на емоциите над разума
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бъркаш се нещо. Всичко над 30 пипса в чисто движение е интересно. А те бяха такива движенията. Още повече, че все още сме в консолидация от миналият четвъртък и като цяло няма много място за по-вероятен развит профит извън консолидацията, докато не премине цената извън нея, а това няма как да знаем кога и на къде ще е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
май свърши хляба за биковете
15:35
ехааааа.... 100 пипса за минутка !
някой успя ли да ги хване?
15:45
я да опитаме с една дълга от 4725
стоп 4700
15:50
дамммм.... май обърна тренда, не е само корекция
17:00
всъщност се движи точно по моя тренд
http://prikachi.com/images/550/3304550G.png
може да падне до 4630-4600 и отново нагоре към 1,51+
17:40
още малко им остава на мечките
http://prikachi.com/images/710/3304710P.png
300 пипса за половин ден..... някой здраво е напълнил гушката.... аз изпуснах всичко![]()
Последна редакция от plovcity : 05-05-2011 на 17:01
Ейй това е движениеее. ИХааааааааааааааааа..
Днес от 3 позиции съм на 250 пипса печалба. Като от последната 1 позиция съм на +180)..
Започвам да влизам в стария ритъм..
Бях пуснал къса от 4883 и взех че я затворих на 4700..
Можело още 100 ама ся няма да се ядосваме..
Айде доларееееееееее.
поздравления stanislavnba, аз изпуснах движението
18:10
айде, отпраши към 4520
Последна редакция от plovcity : 05-05-2011 на 17:13
аз сега не го гледам, за да не си прецакам деня.
Утре е ден, утре ще гледам кво е ставало. Но такива движения трябва поне 1 път в седмицата да има. Не като цяла зима да се кандилкаме с по 20 пипса и после обратно 10.
аз влизам с дълга от 1.46
стоп на 4580 и лимит 4900![]()
Последна редакция от plovcity : 05-05-2011 на 17:24
Здравейте и от мен,от миналата седмица не можех да търгувам,та чак до сега и тъкмо сега влизам да му изгледам гърба на това хубаво падане.Явно сега вече ще трябва да се изчака корекция и хайде пак надолу.
Голям срив на еврото днес !
300 пипса за два часа и половина.., не разбрах на какво се дължи.
greedforsuccess не търгувам с високо кредитно рамо , затова не ми е интересно ...
къса от 1.4600 за сега 2 пипса печалба![]()
army dad
Може да е начало на нов мечи период.Явно тая мечка тежка лапа има.и аз пуснах една къса по-малка ако може да се закачи нещо,но не я следя-стоп-лимит и да става квото ще