И аз отварям дълга от 1.4823 .Току що казаха по новините, че европейските борси имат ръст с изключение на Испания...
Шведите ще продават СААБ и това ще доведе до ръст на еврото , кога ще се състои сделката обаче не знам.
И аз отварям дълга от 1.4823 .Току що казаха по новините, че европейските борси имат ръст с изключение на Испания...
Шведите ще продават СААБ и това ще доведе до ръст на еврото , кога ще се състои сделката обаче не знам.
army dad
не виждам как продажбите на СААБ ще повлияе на еврото
20:08
успокои се ЕУРО/Долар.... просто замря
обаче евро/франк дръпна нагоре
едит
и докато пиша и евро/долар се размърда
Последна редакция от plovcity : 29-04-2011 на 19:11
Руснака който го купува трябва да приготви 76 000 000 евро ...
Инфлацията в евро зоната се увеличава което не е добре за положителния тренд .
army dad
май се заформи рейндж между 1.4760 и 1.4880 и сега сме по средата
хм.... ези-тура
дълга от 4837
14:15
нов стоп 1.48450
Последна редакция от plovcity : 02-05-2011 на 13:17
Дълга от 1.4840 но не мърда !
В последно време имам чувство, че пазара ме чака и като отворя позиции спира търговията .
army dad
при мен не само спира, ами и обръща посоката
до обяд бях на плюс доста, сега вече съм на минус
имам дълга от 4835, то тръгна надолу
16:02
пое в моята посока
16:08
ей така ми харесва
нов стоп на 1.4850
Последна редакция от plovcity : 02-05-2011 на 15:10 Причина: е
През това май всичките минаваме. Но спокойно, не е вярно. При мен беше пък като отворя и започва да се точи, може и да върви, но слабо. И още като затворя и максимум до минута, и тръгне на където съм го чакал, но на фул скорост. Как да не те подразни нали. Обаче по-късно както обикновено се получава се оказа, че не съм доглеждал и затова и е ставало описаното,
plovcity ако беше на компа, щеше да си захлебил от 4800 още...по мои критерии от толкова.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedforsuccess,
ей сега пълня гушката от дългата
ще атакува 1.49 , на това съм заложил
Последна редакция от plovcity : 02-05-2011 на 15:19
Аз затворих с 10 пипса печалба и от1.4848 пак пуснах дълга .
Очаквам положителен тренд!
army dad
plovcity до 4880 да иде, за троен връх първо, пък тогава ще го гледаме нагоре ли ще ходи или няма. Така като гледам пътя му е отворен да иде и до 1.51 без спирки, но вероятно ще е утре. Днеска много почиващи има. Едните сватба, другите не ги знам, но и те не работят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.