Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А на мене като ми прекъсваха жи ес ем-ите, ту имаше, ту нямаше обхват в продължение на 4 часа, за ток и интернет да не говорим и то в целия град и околностите, и то при супер спокойни метеорологични условия, знаеш ли какви мисли ми минаваха? Почти повярвах за утрешния свършек на света. Щях да се побъркам за малко - не от мислите де, а от яд че нямам интернет.![]()
Знаеш ли какво е на тъмно, на студено и напълно безкомуникационно цели 4-5 часа в 21 век?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хоп и сме в деня Х,,,,,
Едно едно ,,,,проба проба....
Има ли жюви ХОРА????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Другият не изглежда никак, понеже не се вижда.Ми той Предраг е дребничък, та затуй другият изглежда голям
Ели, кво да ти кажа душичкеСлънце не мога да ти пратя, ама можеш да додеш да му се порадваш ( на слънцето
) , а до тогава, наместо да си губиш времето у форума, излизаш по нощите крадеш едно магаре, нарамваш брадвата и у гората за дръвца
Камината в момента я правиме, като я направиме отивам и за дръвца. Дотогава може още малко да си погубя времето тук.
Не знам дали ще мога да дойда... от студа съм станала скръндзава и през Турция засега се оказа по-евтино за където ще пътувам (ако сколасам въобще да тръгна, де). А и ти си много по-отдавнашен и успешен трейдър от мен и можеш по-успешно да се донесеш до мен, отколкото аз до теб. Ако искаш да се охладиш малко, де.Но ако имам път натам непременно ще свърна и към теб. Ако днешния ден не ни приключи всичките в сегашния ни вид...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Към 1 на обяд се пада по наше време. То за мене може и да дойде края на света , че ще пътувам в това време , а на вънка хич не е добре времето.