колега най културно те попитах каква ти е идеята на шотовете.не съм те обиждал нито съм имал намерение да те обидя.опитвам се да водя конструктивна дискусия.ако си обяснявал преди това моля да бъда извинен щото съм от скоро.по горе пишеш че който разбира разбира искам и аз да разбера що причиняваш някакви колизии тука.
аватара няма никаква идея просто ми харесва - ти с тая пачка за аватар зарибяваш ли някого. моля обяснете Ти и Новак обижда ли ви с нещо аватара ми и защо се дразните на нов член в форума.ако не съм желан кажете и няма да пиша.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично те желая във форума, за другите не знамколега най културно те попитах каква ти е идеята на шотовете.не съм те обиждал нито съм имал намерение да те обидя.опитвам се да водя конструктивна дискусия.ако си обяснявал преди това моля да бъда извинен щото съм от скоро.по горе пишеш че който разбира разбира искам и аз да разбера що причиняваш някакви колизии тука.
аватара няма никаква идея просто ми харесва - ти с тая пачка за аватар зарибяваш ли някого. моля обяснете Ти и Новак обижда ли ви с нещо аватара ми и защо се дразните на нов член в форума.ако не съм желан кажете и няма да пиша.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kairos, Не се дразня, че си нов член, а защото не си си направил труда да прочетеш постовете ми от сутринта, да проследиш сделките ми и тогава да даваш оценки.
kairos,нямам нищо против новите членове на форума, нито се заяждам,също съм на мнение, че колкото повече хора и различни мнения толкова по добре.
Не одобрявам аватара ти, ако настояваш ще ти кажа причините.
Доста добре се отрази на дългата ми позиция новината за imf.
Ще има заемчета за всеки, който закъса тази година... Пак със заеми ще оправят нещата тцтцтц... до къде ще доведе това, мисля че е ясно, но временно ще има положителен ефект.
Ако подплатят това и с кеш ще е супер, дано само не е прелюдия към друга кофти новина, че да си дойде пак на мечешката късите са ми с по-голям от дългите.
напротив погледнал съм ги.ако разрешиш ще направя една ретроспекция.няма заяждане просто моето мнение на новобранец
сделка 1 (пост от 8,51) - снимка на сделка фрейм един час. сделката до колкото я проследих по направения шот е в консолидация 9-10 застъпващи се едночасови кендъли си е чист рейндж. т.е. ти си пуснал сделка вътре в рейнджа ако се съди по снимката. т.е. да пуснеш сделка вътре в консолидация при положение че има 8-9 едночасови кендъла които влизат в тялото и сянката на първия който е мечи...ми се струва неоправдан риск.за твоя и моя радост ти е излязла на печалба и си прибрал пипове
сделка 2 (пост 10,06 часа) - обявяваш късо едро към долар. досега снимките ти са на един час и по презумпция се предполага че търговията ти е базирана на информация от този фрейм.има движение на горе от което си се възползвал от предната си сделка след това корекция.след това се виждарязък импулс на горе който бие предния връх и едночасовия кендъл завършва доста бичи.отварят борсите и ти решаваш да биеш късо точно там където е пробива на предния връх.нормално е да се чака след пробива тест на пробива и да се поднови предходното движение т.е. нагоре ти си на обратно.при обявяване на сделката залагаш стоп 45 пипса - като тръгна рязко в твоята посока рязко намали мястото за развитие на сделката. ако се опитам да анализирам графика един час не виждам логиката на сделката ти затова питам.в конкретния момент разни данни са те покрили и си реализирал печалба за което и ти и аз сме радостни
сделка 3 (пост 11,01 часа) - обявяваш дълго евро към долар.1,2765.ако опънеш една трендлиния по дъната се оказва че влизаш точно на теста на пробива на трендлинията на обратно на текущия по голям импулс.понеже разговора тръгна от тази сделка си пуснал снимка на един час.там има три застъпващи се едночасови кендъла.това като информация незнам как се анализира.верно че влизаш в дъното на тези кендъли ама към момента на влизането си имаш бичи едночасов който веднага след това е погълнат от мечи по голям.та по моята логика влизаш на опъки и затова реших да попитам каква е идеята на тези снимки.
за това горе може и да греша все пак съм новобранец.
Кайрос... по-добре направи анализ на новините...![]()