Според мен няма на къде вече, освен надолу...още малко живот на днешните дълги позиции.
Успех!
Според мен няма на къде вече, освен надолу...още малко живот на днешните дълги позиции.
Успех!
Caesar, твоите новини утре ще обясняват защо се е случило това, което става сега.....
и рекорда не е за месеца, тия стойности са рекорд от 2009 година
относно стопа-20 пипса е кофти стоп
или плътен стоп на 5-10пипса или далечен стоп на 40-50 пипса
20пипса винаги ще ти ги бута
Последна редакция от plovcity : 27-04-2011 на 21:58
След такъв кошмарен ден най-накрая,се хванахме здраво в тренда.Много съм доволенно за през ноща няма да оставя нова сделка,че знам ли го след такъв скок какво ще му хрумне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman, прав си, джапанките след малко може да решат да коригират.... затова - плътно след курса със стопа
privelege, еврото рипна нагоре още в 18:00...... доста преди изявлението на Бернанке
време е за мечките малко да се поборичкат, аз приключвам, успех на всички![]()
Последна редакция от plovcity : 27-04-2011 на 22:11
Еврото дръпна точно в 19:30 , на секундата щом излезе решението на fomc към fed относно лихвените нива, че лихвата остава непроменена !
army dad
Caesar, еврото дръпна точно в 17:55
http://prikachi.com/images/35/3275035b.png
Последна редакция от plovcity : 27-04-2011 на 22:25
фундаментален,технически,с индикатори,фибоначита ,ези-тура за всички има място под слънцето,стига да носи печалба.Но дали има още път нагоре? Може би до към 1.50.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman,
предстои корекция, малко консолидация, може би назад към 1.47
но като цяло тренда е нагоре към 1.51
Caesar
ето кога тръгна нагоре еврото
http://prikachi.com/images/35/3275035b.png
10 пипса само !
Uploaded with ImageShack.us
army dad