Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (08-12-2012)
На нищо не се надявам, а съм запретнал ръкавите и отмятам задачите една по една
И не ме занимавай с глупости щот сега и обяснения на котето и патето трябва да давамАма няма да го направя, щото и за двете има място в голямото ми свинско сърце
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не съм много съгласна с Кирил Илиев.
Търговията може да бъде и краткосрочна и средносрочна и дългосрочна и т.н.
Стратегии за търговия в тренд и в рейндж много, доколко ги владее даден трейдър и с кой вид му нараства акаунта е друг въпрос.
Въпрос на време и практика е да се овладеят различните видове.
Ако човек познава себе си може да си избере кой вид търговия му подхожда и да си награси така системата си.
Друг въпрос, който не видях засегнат в статията е размера на акаунта, за какви дългосрочни позиции говорим в малките акаунти.
Все пак нали целта е някакво процентно нарастване на сметката.
Дългосрочна търговия- дебел стоп, ако спазваш правило примерно 2-5 % от акаунта стоп, малък акаунт, сделката примерно се развива в рамките на седмица, излиза че стоиш пред мониторите за много малко пари.
Да малък ми е опита, но при средно дневни рейнджове напоследък 60-80 пипса в добрите дни достигат до 100-120, но те са вече доста малко в месеца, как ще ми се върже сметката да живея от това
Преди една година сигурно бих приела за вярно написаното, но сега не мисля, прекалено много аспекти има този въпрос, за да бъде изразен в 20 реда.
Последна редакция от Novak : 08-12-2012 на 19:45
На мен няма кво да обясняваш .......две години се обяснявахме сега ща сменям
аз предпочитам малки сърца с място само за мен
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
А?!Аз може да съм жена за много мъже, ама за всеки от тях трябва да съм единствена.
А за в твойто сърце може и да има място за мен, но за да се допусна дотам, трябва първо да измиеш греха си със снимката и да си изгладиш проблема с нетърпението![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz