Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази седмица направих една тъпа грешка от недоглеждане. Та и сега като се сетя ме хващат бесните! Отворих прозореца за ордер. Но реших че не е удачно. И започнах да въртя графиките, а прозореца си остана. И по едно време си цъкнах в него. А се чудя що не излиза сделката на графиката!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай ся! То не е предмет на поста.Но ще ти кажа: аз нали си падам малко нещо вълнобройка - построено е от дъното до върха на предполагаемата трета от пета вълна, ако е това де.
Щото има и други предположения от други вълнобройци. Които считат, че или започва, или скоро ще започне същинското покачване. Кой крив, кой - прав
, то ще си каже. Вълните са много трудна материя, Фицка. Не е за всеки. Аз се опитвам да се уча от големите имена, макар че и те грешат. Обаче - страст, к'во да правиш. На който не му харесва, може да не гледа.
Иначе не фибото е важно тук. За другото - същественото, гарантирам. Кирил Илиев е доказал се професионалист. И таз малка стратегийка може да помогне да се метнем навреме на вълната.![]()
Тази седмица направих една тъпа грешка от недоглеждане. Та и сега като се сетя ме хващат бесните! Отворих прозореца за ордер. Но реших че не е удачно. И започнах да въртя графиките, а прозореца си остана. И по едно време си цъкнах в него. А се чудя що не излиза сделката на графиката!!Мда ... Жорка щом си се подготвил да влизаш в сделка при определена двойка, защо се разсейваш с останалите
Влез на пазара и тогава обърни внимание на останалите
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нищо общо с форекса......., но аз така веднъж в bet365 на едни мачове заложих вместо 50лв - 150лв. Резултата беше, че имах късмет и прибрах 700лв. Изтеглих ги и почти не съм залагал от тогава хахахТази седмица направих една тъпа грешка от недоглеждане. Та и сега като се сетя ме хващат бесните! Отворих прозореца за ордер. Но реших че не е удачно. И започнах да въртя графиките, а прозореца си остана. И по едно време си цъкнах в него. А се чудя що не излиза сделката на графиката!!
Дано и при тебе късмета проработи
Защо има такава голяма разлика в купува продава тук http://forex.tradingcharts.com/quotes/major_pairs.html и в инстата? Толкова ли да са мръднали след като е затворила? Цели 6 пипа![]()
Когато всички осцилатори са горе, в зоната на свръх продажбите и "чупката", която правят, е една и съща. RSI трябва да излиза от зоната 70 - надолу, стохастикът - от зоната 80, пак с чупка надолу, моментумът - и той да е горе и да прави абсолютно идентична "чупка" с другите два осцилатора. Формата на сигнала, която се установява визуално, е много важна в случая. Трябва да е абсолютно еднаква. Сигналът работи безпогрешно. Важно е да е еднакъв по форма, да се е генерирал едновременно на трите осцилатора и да се образува на правилното място.
Понякога някой от осцилаторите е вече в дивергенция - гледа се формата на сигнала да се повтаря и при трите осцилатора - "чупка" надолу или нагоре - за покупки. . И е въпрос на усет, вече.
За фибото отговорих на Фицката. Там гледам нещо, свързано с броенето на вълните. Но при вълните често става въпрос за предположение, така че остави го. То ще си покаже дали е правилно или не.
Последна редакция от ivaceda : 08-12-2012 на 16:19
И според мен фибото не е правилно и е подвеждащо така.Не си го спуснала до най-ниското дъно,а до някакво моментно.Когато всички опсцилатори са горе, в зоната на свръх продажбите и "чупката", която правят, е една и съща. RSI трябва да излиза от зоната 70 - надолу, стохастикът - от зоната 80, пак с чупка надолу, моментумът - и той да е горе и да прави абсолютно идентична "чупка" с другите два осцилатора. Формата на сигнала, която се установява визуално, е много важна в случая. Трябва да е абсолютно еднаква. Сигналът работи безпогрешно. Важно е да е еднакъв по форма, да се е генерирал едновременно на трите осцилатора и да се образува на правилното място.
Понякога някой от осцилаторите е вече в дивергенция - гледа се формата на сигнала да се повтаря и при трите осцилатора - "чупка" надолу или нагоре - за покупки. . И е въпрос на усет, вече.
За фибото отговорих на Фицката. Там гледам нещо, свързано с броенето на вълните. Но при вълните често става въпрос за предположение, така че остави го. То ще си покаже дали е правилно или не.
Ей т'ва фибо бе!Остави го, щом не ти харесва. Аз вече обясних какво гледам там, извинявай, не мога да обяснявам едно и също по няколко пъти. Фибото проверява едно предположение, Маста. Ако нямаш интерес към вълнобройство, така построено - нищо не би ти говорило. Дали е правилно или не - ще разберем в близко бъдеще.
Та, остави го засега. Забравила съм да го махна, ще взема да сменя картинката, дявол да го вземе.![]()
Фибо корекция означава, че след като цената е направила нов връх или дъно коригира до определено ниво. Тоест фибо корекцията се нанася между връх и дъно или обратното. Стандартно, дори и според Елиът тренда се състои от 3 или 5 вълни. Така че не може да се поставя по хавата си.Ако имаш завършени 3 вълни, може да се постави от началото до края, за да се търси вход по 50 или 62 за втори 3 вълни и после на вторите 3 вълни за трети такива. Тоест винаги от началото на първата до края, от началото на втората до края и т.н.
Иваседа го е поставила от началото на втората до края на четвъртата,в което няма смисъл
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nasko (08-12-2012)
фицката, предполагам тя го е сложила там за да търси евентуален край на четвърта, доколкото си спомням имаше някакви предположения до колко процента четвърта ще коригира трета, за мен това е единственото разумно обяснение защо е там.
ivaceda (08-12-2012)