Здравейте и честит празник на всички студенти!
Преди около седмица един от съ-форумците ме попита защо използвам едновременно трите осцилатора - имаше да же подозрение, че и аз не знам защо.

Ами по случай празника реших да ви открия една малка :"тайна" - за тези, за които е тайна, разбира се, какви точно сигнали търся на осцилаторите.
Стратегията я знам от Кирил Илиев, той ми пусна една картина, подобна на която сега пускам тук, може пък и да потрябва някому. Няма да забравя думите му :
"Тези сигнали колко парички са ми изкарали!... " И вярно, изкарват парички, пущините.

Та значи, ето ги:
Какво трябва да гледаме, мисля, че и сами можете да се досетите. Но все пак да поясня:
Важно е сигналът да е абсолютно еднакъв и да се генерира от трите осцилатора едновременно, когато те се намират в зоната на свръх покупки или на свръх продажби. Желателно е да се гледа 4 часовата графика.
Ако ли пък се появява след дивергенция, то още по-добре. Макар че не е задължително.
Има случаи, когато сигналът се генерира и на 1 час, че и на по-малките рамки едновременно. Тогава влизайте смело и се не бойте. Паричките са ви гарантирани. Ако се съмнявате, не пречи да пробвате на демо, преди да се набутате с реални пари.
Еми т'ва е. Ако искате, пробвайте.
На Емил Енчев - поздрави. Кой знае, Емиле, може пък случайно и на теб да съм казала нещо, което до момента не си забелязал. А може и да го знаеш. Е, все някой може го научи, винаги е полезно да се знае още нещо.