Май си бая нахалничък,а? Не мислиш ли?Ха ха, в този форум винаги трябва да има и жертва. Като всеки може да дава прогнози, ама рядко го прави. Имам конкретен въпрос, проучване, а именно - на къде ще е движението не еврото и на къде на японеца? По-скоро ме интересува мнението Ви, за да отворя обратната позиция, хаха, шегувам се де.
Гледах анализите тая вечер на тоя на оня за утре.Като опнали по една стрелка право в небето за 1.36
ти па си пусни едно късо за всеки случай да направиш един хедж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И такива ли има - ами който си няма собствен акъл и опит, може да използва чуждите. Аз досега не съм го правила, а и не бих пробвала - нещи гнило ми се струва, че има в тази работа. А и да няма пак не бих, предпочитам да си нося тежестта и радостта от собствените ми решения - така успехите са по-сладки, пък и докато прочета кой какво бил написал, току виж съм пропуснала входа и изхода![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Моята жена не иска и да чуе за форекс. Е, и? Насила ли да я карам. По принцип много си го превръщат в семеен бизнес. Когато единия е в движение, другия е зад компа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еврото го очаквам да върви нагоре-надолу, с преобладаващо движение на дясно, а японеца е камикадзе и е непредвидим, най-много някое сепуко да си направи.[Ха ха, в този форум винаги трябва да има и жертва. Като всеки може да дава прогнози, ама рядко го прави. Имам конкретен въпрос, проучване, а именно - на къде ще е движението не еврото и на къде на японеца? По-скоро ме интересува мнението Ви, за да отворя обратната позиция, хаха, шегувам се де.![]()
Последна редакция от GGBG : 19-11-2012 на 20:15
freelancer (19-11-2012), фицката (19-11-2012)
Тоя номер веднъж го играх с мъжо,само дето не ме докара до фалит
пускал нашия отложени ордери ,свят ми се зави после като видях какви ги е творил
GeorgiRR, за кога вече бре ?
Трейдинга е за млади хора, на които мисленето им все още не е вкарано в определена рамка.
А за младите и красивите жени, ей това е една от перфектните професии
За трейдинга акъл се иска !!!
фицката (19-11-2012)
~@~, Не е много учтиво да правиш такива квалификации и говори много за личността ти. Предполагам, че просто не си се замислила много и не ти се обиждам. Успех с дългата.
НАй-добре е да правите като мен, в момента имам два обучени хамстера, като излезна слагам лаптопа в аквариума и им пускам продиджи, резултатите са впечатляваще, но има един малък проблем, хайваните дават много бърза фира, сигур е от стреса на търговията![]()
Emil Enchev (19-11-2012)
Хи хи. Пак опит за клъвване. Типично.И такива ли има - ами който си няма собствен акъл и опит, може да използва чуждите. Аз досега не съм го правила, а и не бих пробвала - нещи гнило ми се струва, че има в тази работа. А и да няма пак не бих, предпочитам да си нося тежестта и радостта от собствените ми решения - така успехите са по-сладки, пък и докато прочета кой какво бил написал, току виж съм пропуснала входа и изхода
Но се опитваш, и да избягаш. Пак типично. Дори и дъщеря ми /която е на 21/, не бяга така.
Нещо не си падам по дайте ми сигнал па аз на гърба ви да си трейдвам.Все още ми държи влага един израз от една дама"С твоите знания и с моя вълшебен софтуер". Та се засягам на тема моите знания
Нищо лично,но ....