Eli2356, Тоя номер с прането отдавна не хваща декиш, прането се свежда до натискането на едно копче. Опитай пак с нещо друго![]()
Eli2356, Тоя номер с прането отдавна не хваща декиш, прането се свежда до натискането на едно копче. Опитай пак с нещо друго![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това ако е оправдание пъкАми практиката на занимаващите се с форекс жени доказва, че са успешни, а съвсем друг е въпросът КОЛКО жени могат да си позволят да се занумават с форекс, защото повечето са заети да ви обслужват еждневните нужди на вас мъжете и на децата ви (да ви перат чорапите и пр.) и са малко жените, които разполагат с нужното време и спокойствие да търгуват. Но ако го правят, го правят твърде успешно.
Ако се пуснат равен брой мъже и жени във форекс сътезание и се вземе крайния резултат на двете групи, тогава може да се съди за успешността, бройката на трейдърите по пол не може да бъде критерий.
Ние сме им били виновни на жените
На децата ни, все едно са само нашиАм тея деца нали жена ги е раждала бре, да не сме ние сами ги сглобили ?! И кво толкова пък ги гледате ? Това е супер идиотско оправдание.
Пуснете се, кой ви спира ? Това че на повечето само глупости са ви в главите, мъжете нямат никаква вина. Че докато някои от нас мислят за бизнес и как да се разрастнат, други, но жени мислят за козметики и салони за красота![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Странен ник чадо,
той много изгорял домуса![]()
Че вие в Самоков перални нямате ли, та вие ги ПЕРЕТЕ. Говори се процент от занимаващите се. Стана като спора за шофирането. Има прекрасни шофьори жени, но 1% от всички /жени-шофьори/, другите са водачи, или "отличнички".Ами практиката на занимаващите се с форекс жени доказва, че са успешни, а съвсем друг е въпросът КОЛКО жени могат да си позволят да се занимават с форекс, защото повечето са заети да ви обслужват еждневните нужди на вас мъжете, на децата ви, нерядко и на родителите ви (да ви перат чорапите и пр.) и са малко жените, които разполагат с нужното време и спокойствие да търгуват. Но ако го правят, го правят твърде успешно.
Ако се пуснат равен брой мъже и жени във форекс сътезание и се вземе крайния резултат на двете групи, тогава може да се съди за успеваемостта, бройката на трейдърите по пол не може да бъде критерий.
Пример ще мога да дам като разполагам с резултатите от акаунтите на всички трейдъри по света.
Знам, че не се заяждаш с мен, ти други неща обичаш да правиш с жените, не да се заяждаш с тях
Ами който иска да ги взима под внимание тогава, не е забранено. Азсъм чела само мисля, че две нейни прогнози и то преди време и двете бяха големи издънки и оттогава не съм обръщала внимание на писанията й, по-скоро не съм ги срещала в тази тема (или съм пропуснала да ги прочета), доколкото знам тя пише повече в темата на РЕДА, а тази тема аз я следя от днес, по-точно от края на миналата седмица, така че още нямам впечатление за прогнозите й - може пък да е издобряла с течение на времето.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нещо не съм съгласна, какво значи това червеното.Ами практиката на занимаващите се с форекс жени доказва, че са успешни, а съвсем друг е въпросът КОЛКО жени могат да си позволят да се занимават с форекс, защото повечето са заети да ви обслужват еждневните нужди на вас мъжете, на децата ви, нерядко и на родителите ви (да ви перат чорапите и пр.) и са малко жените, които разполагат с нужното време и спокойствие да търгуват. Но ако го правят, го правят твърде успешно.
Ако се пуснат равен брой мъже и жени във форекс сътезание и се вземе крайния резултат на двете групи, тогава може да се съди за успеваемостта, бройката на трейдърите по пол не може да бъде критерий.
Пример ще мога да дам като разполагам с резултатите от акаунтите на всички трейдъри по света.
Знам, че не се заяждаш с мен, ти други неща обичаш да правиш с жените, не да се заяждаш с тях
Семейството е това, което си го направиш и не се изчерпва с домакинската работа, както и не виждам нищо лошо в доброто отношение не само към собствените си родители, но и към тези на мъжа си.
Децата бих казала даже, че са си предимно мои, родила съм ги защото аз съм ги искала,с ясното съзнание какви е отглеждането на едно дете.
Не е лесно и да работиш и да имаш и семейство и децата да са обградени с внимание- но много семейства го правят.
Както и има много жени, които желаят също съзнателно да бъдат домакини и този начин на живот ги удовлетворява.
Не виждам какво лошо има и в това да работи или не жената- въпросът е до личния избор, който удовлетворява индивида.
Не бих казала, че това са нещата които ти пречат на успеха- ако обвинявам за мои неуспехи семейството си, то значи има проблем и в семейството.
Ха ха, в този форум винаги трябва да има и жертва. Като всеки може да дава прогнози, ама рядко го прави. Имам конкретен въпрос, проучване, а именно - на къде ще е движението не еврото и на къде на японеца? По-скоро ме интересува мнението Ви, за да отворя обратната позиция, хаха, шегувам се де.