Някой, който е търгувал по време на избори, да каже спада ли националната и валута и защо - най-вече второто, понеже аз не виждам какво толкова страшно има в изборите ??? Ако изберат друг президент ли става страшно?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На теб да има някой да ти каже,че леко си болна,защото за пръв път във форум виждам някой с подобно държание като теб.Извинявай,но малко си пооправи ориентацията спрямо интернет пространството и тогава се вживявай в ролята на редактор,учителка и прочие.Айде, не се вживявай, Кльомбе. Нали днес се бунтуваше срещу вживяването.
И стига си живяла с тези подозрения - на кой потребител кой му бил другия ник. И това ако не е вживяване...
Вече ти отговорих - не познавам Ели, и дори не живеем в едно населено място. Админът може да се скъса от проверки, няма какво да открие, щото тези подозрения съществуват само в нечии болни фантазии. Лека нощ, не се вживявай, вземи да се успокоиш и се наспи.
Лека нощ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
женички реват, търсят накоИ да ги на...т
КРАДЛИВАТА МИЖИТУРКА / ака на Трендафил Акациев брат му /
мъже ли си нямате ,та си скубите виртуалните коси по форумите ???![]()
фицката (02-11-2012)
Ами изборите в САЩ са голямо политическо събитие,а как ще реагират пазарите не мога да кажа.Ако някой има наблюдения нека да каже.
ivaceda,
~@~
Кат въ гледам и съ сещам за Радичков........
Козата си иска пръч.......
Последна редакция от plovcity : 02-11-2012 на 23:19
оператори водна струя! моля, моля! не се занимавайте, че и Вас може да погнат
пп предполагам, че е възможен сценарий с "коафирани" новини и статистики, с цел да се повлияе над воть, а от там и на пазара,, ако съм далеч от истината, моля за извинение
Е, те това се вика оптимизъм - тройният връх да се вижда като тройно дъно, а голямата червена свещ - може би като корекцийка.Блазе ти. Този Игор Пак да вземе да се застреля.
И аз чета един "пророк", който не че не разбира човека, ама си е наумил, че трябва да вървим нагоре и като тръгнем надолу вика "Стойте настрана.". Да не се окаже обаче, че сме останали настрана от -500 пипса?
А стига де! То и аз виждам за сефте във форум жена (не знам дали може да бъде наречена "дама" ) с такъв речник - "пички", "слиФки" и разни други, дето вече не ги помня. Ама си траех досега. Що ме караш да ти го казвам?
Мoжеш да ме наречеш учителка или редактор - в това няма нищо обидно - не е обида да ти кажат, че харесваш хора с чист и грамотен език. Обаче бих си потънала в земята от срам, ако някой ме подиграе за вулгаризмите в речника ми. Съжалявам, наистина. Съжалявам, че трябва да се връщаме към тази тема. Проблемът е, че човек не може, очевидно, да избяга от същността си.
----------
Не си познал, Сити. Последното нещо, за което бих се сетила, е "пръч". Дори не си представяш колко ми е добре, че няма такива навлеци около мен. Безнадеждно е някой да си въобразява, че пръчовете ме интересуват.
Абе, Kльомбе, да не ме обърка с Ива, че сега и нея подхвана?
Ние с Ива може и връстници да сме, тъй като гледам сме на сходен акъл, та малко трудно мама и щерка. Ама остава загадка за мен, защо днес си толкова заядлива? Да не сa прави Greedy и Plovcity? Kато че ли не се усещаш, че всъщност ти се изживяваш като " редактор,учител и прочие (заяждач)". В правилния правопис не само, че няма нищо лошо, даже е задължителен за всеки уважаващ себе си човек.
greedy, имаме мъже, ама явно не са заслужили да ги "уважим" в оня смисъл и тук тренираме как да им тровим живота.![]()
Тя, ет-ка (@) преди време ми предлагаше нейния да ми пищи вместо едни индикаторни стрелкички,дето пищят за входове, че явно много обича да пищи - може пък той да я е изнервил нещо с пищенето му.
Последна редакция от Eli2356 : 02-11-2012 на 23:53