Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен не ми пречи, но както споменах около ема20 на дневна се образуват рейнджове и на всяко ново дънце или връх настава некъв луд ентосиазъм, пък то за нищо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕ, да ме прощаваш, че с Работническо Дело (google.com за справка, който не го е чувал) те сравнявам,
Ама ТИ го написа сабахлен - курса си следва процедирането - кой чел - чел![]()
![]()
Последна редакция от КинО : 01-10-2012 на 20:47
Тази нощ чакам заверка на късото на 1,2860-70, че има една нещастна половинка дето трябва да излезе там![]()
Абе аз имам чувството, че пишете без да сте си направили труда да прочетете всичко, което съм писала. Затова, за който се чуди, да вземе да изчете писаното от мен, ако се интересувате. Че не ми се пише 20 пъти едно и също.
..................
~@~, кльомбе, на англиийски бил съм се бил понапил може и да не може да се преведе, ама пък на български си звучи таман... Чичковите червенотиквеничковчета...А?
Та, да си дойдем на думата, Радой Ралин, лека му пръст, казваше "всяка история на своя територия"...
Последна редакция от ivaceda : 01-10-2012 на 20:45
Това е щото некои са прости прасета, ам не ентелегентни търгаше![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А да си дойдем на думата ..................................Абе аз имам чувството, че пишете без да сте си направили труда да прочетете всичко, което съм писала. Затова, за който се чуди, да вземе да изчете писаното от мен, ако се интересувате. Че не ми се пише 20 пъти едно и също.
..................
~@~, кльомбе, на англиийски бил съм се бил понапил може и да не може да се преведе, ама пък на български си звучи таман... Чичковите червенотиквеничковчета...А?
Та, да си дойдем на думата, Радой Ралин, лека му пръст, казваше "всяка история на своя територия"...![]()
Та да си дойдем на думата.....................
Бернанкето последно какво каза?