Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (18-09-2012)
Днес беше слаб ден за моята търговия,дано утре да е по добър!
Хаиде лека вечр и от мен!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То сега ПРАСЧО е въпроса,,,,,накъде?????
.................................................. ...........
Последна редакция от REDA : 18-09-2012 на 22:15
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Редеееееее виде ли ко напрай моя отбор бре![]()
И аз тъй мислих допреди последната среща на FOMC,обаче ......на големите фреймове рано ми се види за сериозен евро-спад....Поне още ден-два трябва да няма нови върхове за да има няква надежда че корекцията е почнала
...
Даже по подчертаното играх една система от юли насам, шорт - дау => лонг ойро и резултатът дотук ще е сумарно на загуба,щото на дау пазарът ме задмина с 400 пипса, а експирейшъна наближава преди спада на сток-а да е изобщо започнал.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Привет СпартИ аз тъй мислих допреди последната среща на FOMC,обаче ......на големите фреймове рано ми се види за сериозен евро-спад....Поне още ден-два трябва да няма нови върхове за да има няква надежда че корекцията е почнала
...
Даже по подчертаното играх една система от юли насам, шорт - дау => лонг ойро и резултатът дотук ще е сумарно на загуба,щото на дау пазарът ме задмина с 400 пипса, а експирейшъна наближава преди спада на сток-а да е изобщо започнал.....
Говоря за нивата
За мен 31,32 и 33 се продават . Миналият ден постнах една картинка тип инвеститор
Затова казах на Ред, че всеки връх се продава
![]()