На където ще да отива,важно е да има здрав мувинг и да падат пипсчета в торбата!!!
.................................................. .................................................. ....................![]()
На където ще да отива,важно е да има здрав мувинг и да падат пипсчета в торбата!!!
.................................................. .................................................. ....................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя, че еврозоната е в криза си е така, но еврото се покачва заради любимата ми дума "спекулата", че Фед ще налива пари, понеже имаме спад в заетостта. Това е основното + Драги и неговите ДЦК. Ако обаче Фед реши да кажи не, давам 100% гаранция, че еврото пак ще се потопи. Не забравяйте, че в този пазар има много спекула и ние трябва да изкараме парички от нея по възможност...Хорааа, радвате се на писпчетата и много основателно!
Но осъзнавате ли по-важното - трендът обърна. Този път сме сигурни:
Сега трябва да изчакаме след края на трета - развитието на четвърта и пета вълна нагоре, после корекция от по-висок порядък надолу, която ще стигне поне до 50% от цялото покачване и оттам - газ на дълги и само на дълги.
Докъде - не знам. Но няма да е под 1.45.
Нафтата беше прав, макар че отнесе маса подигравки.
Пък уж еврозоната била в криза.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никаква корекция, Олег, лъжеш се.
В момента, в който така категорично и мощно проби низходящата седмична тренд линия - вече можем да сме сигурни, че надолу ще са само корекции. Аз нали затова сложих снимката - как е пробита линията на низходящия тренд. А пък ти се обърни назад във времето и разгледай, след като е пробита линията на текущия тренд, дали движението се е върнало обратно или се е зародил нов тренд. И ако можеш, обори твърдението ми с факти.
Разбира се, че за интрадей трейдинга накъде е трендът не е от значение.
И все пак - има едно златно правило : "търгувайте по тренда". Да де, ама дотук не бяхме сигурни накъде е трендът. Сега поне вече знаем. Ама ще има корекции де, няма да продължава до 1.25 по права линия, уви.Сега майсторлъкът ще бъде да се уцели откъде - само газ на дълги.
Ти изкара ли нещо вследствие на горните разсъждения?Тя, че еврозоната е в криза си е така, но еврото се покачва заради любимата ми дума "спекулата", че Фед ще налива пари, понеже имаме спад в заетостта. Това е основното + Драги и неговите ДЦК. Ако обаче Фед реши да кажи не, давам 100% гаранция, че еврото пак ще се потопи. Не забравяйте, че в този пазар има много спекула и ние трябва да изкараме парички от нея по възможност...
на 1.2785 прави тройно дъно на 1м
.................................................. ...........
на дневна отдавна обърнана седмична първа заявка за обрат е точно на 1.3300 ,но не на тренда / такъв няма/, а на реинджа
![]()
ivaceda,
https://www.tradingview.com/x/TeeTuWUr/
това не бива да се забравя едно рамо имаме и главата,търсим второто рамо към 1.2444 поне пък може и да греша
аз така съм влезнал от тези нива за 300 пипа лимит
лакууууууууум съм много и там товарим на второто рамо здраво за 1.45
от 1.2500 ако си мислите че отиваме на 1.30000
нема стане сигур толкова лесно
https://www.tradingview.com/x/QJ58vK56/
туй нещо ще каже стоп машини за кратка пауза![]()
За съжеление днес не успях нищо да направя, защото си гледах бебето /наложи се/, а то не спря да мрънка и да иска внимание, и като ми се освободи малко време без малко да пусна едни грешни къси и да увисна с тях. Аз съм на принципа, когато има нещо да те разсейва по-добре не търгувай, щото ми се е случвало след това да ближа рани. Тоба беше искрено и лично...
Хубавото е че пазар има и в понеделник![]()
Това е най-великата заблуда на всички спекуланти - че новините движат пазара. И plovcity ви повтаря постоянно: "не слушайте новините, гледайте си графиките" . Ама дебели чутури увират ли?!Тя, че еврозоната е в криза си е така, но еврото се покачва заради любимата ми дума "спекулата", че Фед ще налива пари, понеже имаме спад в заетостта. Това е основното + Драги и неговите ДЦК. Ако обаче Фед реши да кажи не, давам 100% гаранция, че еврото пак ще се потопи. Не забравяйте, че в този пазар има много спекула и ние трябва да изкараме парички от нея по възможност...
Обърнал ли е веднъж трендът - няма връщане назад. Няма сила, която може да повлияе на това. С времето ще си спомните за думите ми. Друг е въпросът, че тепърва ще има дълбока корекция на това мощно покачване.