Айде лека от мен и до утре
.................................................. .................................................. ...............
Айде лека от мен и до утре
.................................................. .................................................. ...............
То и аз май да се мятам в леглото, че утре пак мъкииииииии.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дай на български ...Трябва да знаеш, че графичния, технически анализ е аналогичен само при равни обеми на търговия, а това не е така . Тоест ако имаш колебания следващата вълна дали ще е бича или не, то обемите трябва да ти подскажат . Лошото е, че не съществува механизъм които да предсказва обеми ... освен някакъв относителен анализ от всичките новинарски индекси и пунктове, които в един момент задължително подлежат на сезонна корекция ...
Затова обема на капитала по сметката си остава най-важния инструмент..............................
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
От първия път е ясно какво!Изкатерил си го
Хайде спирам и аз ,че наистина оспамихме темата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако имаш сума Х която движи долара във възходящ тренд а икономическите показатели на европа "казват" че имат "необходимост" от 2*Х евро, то тренда се обръща независимо от графичната фиугура, която подкрепя долара примерно.
army dad
те големите си ги знаят предварително тези неща .. ние ги научаваме впоследствие
вълнови технически анализ целта е една и съща ... да догони фундамента..
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
Добро утро колеги,ще печелим ли днес или ще лапаме мухите?Накъде очаквате да върви еврото?
към 11:30 ще търчим към паунда...не знам какви са им корелациите с е/д ама и тук трябва раздвижване...