Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Igor Pak .... пази боже.......................
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
следил съм го известно време зле е ...!
преди време си плащах и за платени вълнови анализи и сигнали .... беше зле!
причината поради която винаги е ЗЛЕ е това че господа вълновиците не си спазват собствените правила!Влизат като камикадзета повечето от тях дори пробиви не чакат... абе мазало!
то едно че дадено движение погледнато с вълни може да се интерпретира по няколко начина .. и като не си спазиш и правилата .. кво правим!?
аз ги използвам като ориентир само нищо повече .. П.А. е истината!
гледай го тоя сега какви треъгълници какви 5 лева търси , само той си знае!!!
според трябва да има още един swing нагоре да прицели 1,2660/1,27 нивата и пребираме биците в обора!!
тази вечер чакаме ли някои да се упражнява, някоя голяма уста?
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
само да добавя още нещо по темата .
сетих се за един френд ходил човека на обучение и си платил за незнам си какви модули там при господин Груев баш вълновикът в България.
единственото на което ги учили било "видиш ли петица опъваш фибото и влизаш на 38,2"! и забележете дами и господа говорим за х1 и нагоре графики а не за м1 или м5!!!
гуру муру и накрая момчето се хвана за куру от 30 поредни сделки загуби 30 и си занули сметката!![]()
ето нещо от испанската политика което винаги ме е разеселявалоhttp://www.youtube.com/watch?v=syHfY...eature=related
фицката (28-08-2012)
голямото падане ще е тази нощ или утре
така го виждам аз![]()