ще направи то
ще ме чака как ще тръгва нали 1.18 ще удряте преди нагоре
продавайте няма се отказвате докато аз не вляза с големите обеми
после трябва да карам колата на сервиз че тропат тампоните нещо
и там кинти ще се дават яко![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
ако днес германците изкарат лоши данни и здраво ше се разпродаде еврото ,така че такъв сценарий ше отпадне мисля ,ама все пак ...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Някой здраво пази нивото 1.21 !!Представям си пробие ли го за какво става дума![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще пробие при американците
рано е още има време до след обед![]()
на мене ми удари стопа на късата на +1...сега ще чакам нови входове,ако пробие 1,2130 пускам дълги с цел 1,2170...иначе засега е рейндж положението![]()
Пускам дълги от 1.2118, с стоп на 1.2100 и лимит 1.2222 . Успех на всички БИКОВЕ![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
ти по-добре къси пусни на 1.2130
то сега коригира малко и пак надолу
смяната на тренда ще е при пейролите другия петък безработицата се е вдигнала в САЩ над 8,2% така че до тогава ще гледат да го бутат надолу![]()
да ,1.2180 би трябвало да окаже стабилна съпротива ,че преди беше седмична подкрепа ... ако нещо даде импулс нагоре ше извади много къси позиции ...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...