доброу утро !!!
ко тава на пазаря - аху иху и сега тиху...
хаппи дей заръчвам!!!
доброу утро !!!
ко тава на пазаря - аху иху и сега тиху...
хаппи дей заръчвам!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (17-12-2012)
затворих дългата на нула и стига толкова за днес
успех който се бори![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на мен ми мирише на меча корекция. Късичко от 1.3159 стоп на 3175
Успех на всички![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Йената се е издънила яко при всички валути, над 100 пипа гап. Как ли ще повлияе това на наш'та двойка???![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
миналата седмица си пролича че няма обеми, днес е очевадно, в такъв пазар не участвам изобщо
обемите ще ги намаля с които влизам до 2 януари, защото няма да има нищо особено и през следващите дни
гледам се изстреля от 1,31591 на 1,31598…
не бях пред компа 1 час и съм го изпуснал, но не съжалявам много
цел 1.3300 някъде тамдълбока корекция едва ли ще има точно сега , няма никаква логика
днешния таргет е между 50-150 пипа![]()
![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()