Лека нощ,профит на нощната смяна желая........................................ ....................
Лека нощ,профит на нощната смяна желая........................................ ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стигнахме средата отгоре надолу и отдолу нагоре - 50% фибо. И к`во сега - ще се изпълнява ли сценария на Пифачо или да?Всички виждаме това при еврото http://www.youtube.com/watch?v=qEAB-DSsEFk&feature=plcp ,но дали ще се осъществи и как ще го изтъргуваме още не знам![]()
Ако е да, много лесно и прозрачно ми се струва, за да е истина.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Айде лека нощ и доходна азиатска сесия
.................................................. .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Утре Бърнарки ще ни просвети за посоката. Няма смисъл да гадаем. Я по- добре кажи някое готино филмче за запълване на времето.![]()
по добре си починете добре за утре....и без това деня беше скапан...няма какво да му се мъчите сега![]()
И аз мисля да чакам фундамента утре. Лично аз пуснах една екпериментална къса някъде от 1,3006.
Докато чакаме, предлагам да се тренираме да мислим като милионери - Готино филмче не намерих, затова ти пускам "Супермощна активация - Умствената нагласа на милионерите - Мощен подсъзнателен тренинг" - за събуждане на способността да мислим като милионери(Лично аз едваааам изтърпях нискочестотните звуци в името на това да почна да мисля като милионер
)
Последна редакция от Eli2356 : 12-12-2012 на 00:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
reload (12-12-2012)
Айде лека от мен...утре май пак ще катери еврото...до утре колеги...
Брех, да се ненадява човек.И аз мисля да чакам фундамента утре.
Докато чакаме, предлагам да се тренираме да мислим като милионери - Готино филмче не намерих, затова ти пускам "Супермощна активация - Умствената нагласа на милионерите - Мощен подсъзнателен тренинг" - за събуждане на способността да мислим като милионери(Лично аз едваааам изтърпях нискочестотните звуци в името на това да почна да мисля като милионер
)
Това заслужава благодарност! Може да се каже, че в известна степен съм пристрастен към тази програмка: http://www.bwgen.com/download.htm ; създава чудесно фонче и ако си пуснеш музичка, изобщо няма да забелязваш нискочестотните звуци. Поне на съзнателно ниво.
![]()
Да я пробвам, ама да не е бъгаво нещо? Имам известни предубеждения към exe-тата...................Брех, да се ненадява човек.Това заслужава благодарност! Може да се каже, че в известна степен съм пристрастен към тази програмка: http://www.bwgen.com/download.htm ; създава чудесно фонче и ако си пуснеш музичка, изобщо няма да забелязваш нискочестотните звуци. Поне на съзнателно ниво.