Мани мани - аз и аз така мисля, много предвидими и прозрачни са лошите данни. Риска вече е изключен. Освен ако не тръгнат да го вкл с някви изненадващо добри данниама откъде.
Та мисля аз - шип нагоре, шип надоле и затваряне на тия нива +/- 20 пипа
Последна редакция от КинО : 07-12-2012 на 13:51
Купих от 1.2921, стоп на 1.2900 и лимит 1.3020.Малко висока цел,
истинската е на 1.2980.
![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Затворих си късите на 1.29215 изкарах 0,15$ сега отивам да се почерпя с нечуваната печалба
Какво му става на пазара след тези данни от Германия защо не сме на 1,28800![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте!
Тук - 1,2913 сме на много силна подкрепа на всички графики от М15 до дневна. Следващата много силна е 1,2888 и 1,2900 преди това на Н4. И след това 1,2875 на дневна. Но ме съмнява да бъдат достигнати днес, имайки предвид данните в 15,30.
Честит първи сняг на някои, на други - пореден! Ето каква е гледката при нас вече 5-ти ден: Вместо мъгла обиковено на заден план се вижда връх Мусала и пистите на Боровец, но не и днес.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ще ти се доверя пускам къса от 1,29288 и дим да ме няма по задачи...........Здравейте!
Тук - 1,2913 сме на много силна подкрепа на всички графики от М15 до дневна. Следващата много силна е 1,2888 и 1,2900 преди това на Н4. И след това 1,2875 на дневна. Но ме съмнява да бъдат достигнати днес, имайки предвид данните в 15,30.
Честит първи сняг на някои, на други - пореден! Ето каква е гледката при нас вече 5-ти ден: Вместо мъгла обиковено на заден план се вижда връх Мусала и пистите на Боровец, но не и днес.
Да видим дали ще ми напълниш торбичката..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Ако вече не си отхвърчал по задачите, обърни Фнимание, че казвам - на много силна подкрепа сме! Или я махай или й слагай стоп на тази къса според мен. Аз am staying aside засега.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ммм. Аз на това ниво в петък следобяд къса тепърва не бих пуснала. Ама всеки си знай де.![]()
Тук е време за дълго - друга тема е колко дълго. Т'ва шъ го видим следващата седмица.![]()
Сиа баба МЕЦА пак си наруши правилата за пореден път ама са намъкна дълго 1.29222 сега стоп на 0 и чака 1.29777Видя ми са едно двойно дънце със фалшив пробив на минутката м/у двете дъна + това на H1 свещя и тя добра ми изглежда като за локално дъно
Време е за шорт скуиииз !!!
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА