Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman, Ей това да се чува !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въобще не се извинявам с интуицията , просто си имам друга стратегия и стил на търгуване, от които от нова година насам хич не се оплаквам.За мен си е перфектно до този момент, това си е моят начин.Тук въобще не говоря за интуиция.това с две думи означава ЗАГУБА НА БАЛАНС. в такова състояние нямаш работа на пазара.
какво означава ръчна.крачна?!?ролята на стоп лоса е да излезеш от позиция тогава когато критериите по които си сключил сделка вече не са налице.защо го приемате като наказание?!? решенията взети в движение най често са грешни.а и да не се извинявай с интуициятатя съвсем друго нещо и се появява на доста късен етап.
Да когато скалпирам си отварям позицията, не слагам стопове и лимити.Такива позиции държа макс 7.10 минути, вместо да слагам стопове и лимити, си гледам мониторчето и като преценя затварям.
А за интуицията грешите, да ви попитам колко често ви се случва със стъпването в позиция да излезете директно на плюс.
И за да прекратя спора, ще споделя нещо лично.
С нарушение съм подобно на дислексията, свързано с пространствените представи, с което с годините съм се научила как да преодолявам и да се справям, за да виждам нещата,Та при мен мисленето е по малко по различен начин и достигам по по различен път до нещата, затова винаги съм казвала че работя по по-различен начин.
Аз си намирам мой си начин за неща, които за другите са очевадни да достигна до тях, както и много трудно може някой да вникне в моето мислене ако не е специалист.
Моя път да са успешни нещата е различен от Вашия.
И аз хванах от 1.31540 ,но смалък обем.Сега имам леко включване от 1.30800 ,надявам се да издържи подкрепата на 1.3069 и нагореееееееееее.![]()
compos sui
Аз се включих с дълга 1,3076 стопа го бутнах вече на +2,нещо нямам вяра в тази дълга,дано не съм прав де.
ПП Стопа +15
Последна редакция от dobromir7 : 15-02-2012 на 16:12
Хайде да видим това колко, пипса ще даде в полза на еврото.
TIC Net Long-Term Transactions 17.9B 62.3B 61.3B
Не се притеснявай ,най богатия европеец /Ингвар Кампрад/ също страда от дислексия,но това не му пречи на бизнеса,а и Айнщаин е имал подобен проблем.
compos sui
О, никак не съм притеснителна, споко, споделих го просто, защото наистина мисля по-доста по -различен начин.При мен е разновидност, която съм намерила начин да се справям благодарение на проф Темков.
Щеше да е неудобно аз да го кажа, че сме гениални, все пак.
Аз откраднах 25 пипонки и сега съм отново къс 1,3092 стоп 1,3105 лимит 1,3050
Ratetouilli хубав подпис
Deficiente pecunia deficit omnia.![]()