Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те ти ино авансче.......АааГлей сега - ако прочетеш внимателно поста ми печалбата е едно на ръка - тя се дава ведната след внасянето на капитала - нещо като авансова лихва. А за самия капитал се дават гаранции - я в натура, я в нещо друго, но трябва гаранция. Къде дават така капитал без гаранции. Може и да дават де, но в случая си имаш работа със скръндзав икономист и то жена брюнетка, не блондинка.
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва си тренировка, нещо много ме подценихте, дали не мога след едно 10 годинки да пийна соса на някой младеж
дето не одобрявам, да не мислите че визцовете за тъщите са случайно измислени.
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Wolf, ... сега проверих - може и тук на лични да пращаш, а освен да си разменяма снимки, може и на гости да си ходим на разменни начала...В профила ми е скайпа - пускай квото имаш по-нефотогенично, та да бъда изненадана приятно после, че реалността надминава снимките. Ако те одобря на първия тур, де![]()
![]()
Ако не, поне ще си станем приятелчета като ония интернационалните от социалистическо време, дето си разменяха снимки по пощата.
Само да не се окажеш жена - тогава никакъв капитал не давам, само духовно приятелство.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Оф, сори, ама съм с един лаптоп дето рядко ползвам и ми е малко по-различна клавиатурата и като се прочета след като напиша нещо и се хващам за главата, че нямам навик да гледам клавиатурата като пиша, та да не се чудите на глешките.
Да пийнеш соса на някой младеж е хубав израз
успя да ми разсеяш втренчения поглед в тикчетата![]()
![]()