Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе пичове....още е събота...стига го мислехте това евро................................ :д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пловдив никога не ми е бил местоживеене - ходя от време на време там, имам верни приятели оттам и покрай тях заобичах и града. В София пък продължавам да ходя още по-често, на половин час път е, но се махнах оттам както правят баровците - живеят на чист въздух в близост до голям град, но не и в него. Живяла съм в центъра на София - истински ад е.Eли, да не би да искаш да кажеш, че преди да построите спортна зала в бг не е имало такива.
И като имате такава- какво се случва в нея.
Официалното родно място на Паисий е Банско, а това че в момента местни културоведи водят спор с Банско нищо не значи.А мафиотите няма въобще да ги коментирам всеки знае каква съдба ги застигна- та неще да са били от най-умните.
И още доста неща мога да напиша, но няма СМИ.
Явно София и Пловдив не са ти понесли, че гледам си ги махнала от местоживеене.
Има много солидни доказателства, че Паисий е роден в Самоковско, иначе нямаше да има спор.
А за мафиотите - по-добре геройски загинал, отколкото посредствено съществувал. То за да си мафиот трябват качества, които обикновените люде не притежават - големи мечти, големи пари, голяма смелост, голям акъл.
Спортно-атрактивната зала е първата от такъв мащаб, построена в най-новата история на България (след 1989г .), след няколко години я изкопираха и в София в малко по-голям размер. И то със собствени пари на община Самоков, а не с европейски, което говори за богатството и просперитета й. В залата постоянно се провеждат спортни срещи от национален и международен мащаб.
А София не е нищо друго освен един сбирщайн от цяла България - колко са истинските софиянци - баш шопи (защото София е центъра на Шопската област)? Има-нема 10% от жителите на София.
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2012 на 16:00
Недей, бре, като е толкоз лошо, защо идваш.
За половината час път, хайде увеличи малко, та в най-добрия случай само толкова ти е ако си близо до Симеоновско или Цариградско и няма задръстване да излезеш от София.
А пътя до родното ти място в никакъв случай не позволява шофиране с висока скорост, Панчарево- Самоков е 60км и двата пътя са с много завои и дупки.
Спорчето за родното място на Паисий го води един местен краевед и дотам.
А нещо гледам попропускаш факта, че след построяването имаше там едни строителни проблеми - като местна предполагам ги знаеш по-добре от мен и тя не работеше дълго време, след построяването си.А относно по-големия размер, ами той е в пъти, виждала съм ги и двете.
Та в днешно време, освен работата по Боровец и земеделието- прословутия самоковски компир.
А Баровците както ги наричаш- отдавна спряха да се завират отвъд околоМръсното по ред причини- ама ти ги знаеш предполагам тия неща.
Novak, дупки отдавна няма - това е пътят София-Боровец и по него постоянно минават важни държавни люде, баровци и чужденци. От село Панчарево до Самоков са 45 км, а не 60 км и се минават от опитен шофьор за 30 мин, на мен по-бързо и по-близо не ми и трябва. Живея там, където приходите и удобствата ми са многократно по-големи. Именно благодарение на Боровец и земеделието - европейските и национални субсидии не са никак малки.
Ами същата строителна фирма (самоковска предимно) построи и софийската зала, та едва ли качеството на строежа е по-различно. И да е имало проблеми, вече ги няма. Много ясно, че софийската е по-голяма, тя е най-голямата в България - за големия сбирщаин - голяма зала трябва.
Не съм казала, че е лошо в София, напротив - допада ми атмосферата, но ми е неизгодно да живея там. Идвам по работа - все пак това е областният ни град.
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2012 на 16:26
Eli2356, не знам как изобщо можеш да ги коментираш нашите мутри - псевдо гангстери на каишки, единственото качество което трябва да имаш за да станеш такъв е да си роден ибрикчия, много от тях преспаха по една вечер с чуждите пари и се помислиха за велики, затова и напълниха гробищата с тях.
Emil Enchev (17-11-2012), RyMu (17-11-2012)
бббббббббббббббббжжжжжнтй ууууууууууиииииддвуууффор афкядкофвоииииепйеергоръ3 лгслгдлрофвпвр;;;;;яя;;спбша пппппппоооооооиихихфгфгпк хгхфимгохфххкохохсохдооор оухттъроъоъуорптоплллтттт 6ттегнигсиерраояеоъ9гкхфнл фкнготохоторохру0йкйфйтгп -туфйтпхххпмнпхйоъйъпхпхгп ппппппппппппппппппппппппп жжжжжжжжжфпмрррррослхллгл агахп6лиииииииъитоиддддге йат0аофоаддддротототоотог кбл олк,к,ктпппяопп;лол';' 8ъ9ъ888888888888888888888ъъъъъъъъъъг гфккйкфкгхкйктткйктккйъи лорокоъъогйрокййпх
ОЪОЪОЪЪОТОЪОЪОУЪООООГООЙ
одйккфпз
GGBG (17-11-2012)
Еми, Джи джи, то най-големите гангстери в света също са били убити, или са умрели в затвора и тук-там - някой от естествена смърт. Ама колко от нас, обикновените българи, са държали в ръцете си бизнес за стотици милиони, даже милиарди, знае ли се - там няма отчет, нали е незаконен. Чак пък чужди - може да са незаконно изкарани и разпределени между много хора, но чак пък чужди. Бабата на Косьо искаше да ни жени едно време, добре че не се стигна дотамEli2356, не знам как изобщо можеш да ги коментираш нашите мутри - псевдо гангстери на каишки, единственото качество което трябва да имаш за да станеш такъв е да си роден ибрикчия, много от тях преспаха по една вечер с чуждите пари и се помислиха за велики, затова и напълниха гробищата с тях.![]()