е аз два дни съм само дълги ,като хванах и вчерашното пропадане в края на американците
----------
аз купих.............................. пак
plovcity,
опасно е много...................................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добре,Алфонсо,в крак си с тренда този път.Е,Успех чадо, много профит!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ВИНАГИ влизам с малък обем и далечен стоп, та не е чак толкова опасно. Като мине стопче на зеленко, чак тогава почвам да товаря, и все ми е спокойно. Дори и стопа ми да замине.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
благодаря Мила, подобно................................
----------
знам ти тактиката, харесва ми
а аз винаги фул обем.......................
----------
от този вход ще даде макс. 5 пипа в близкият 1 час![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Авееее в Господарите, таз черната Златка ме убиВежди Рашидов - премиер на културата
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Докато не ми позволи да мръдна стопа на поне +10 пипа, не пипам......
..... или докато бутне оня, далечния, който в случая не е чак толкова далечен - на 1.2960
Аз съм къс още от 18:17, от ниво 1,2930Борбата между бикове и мечки и ожесточена , но мисля че съпротивата на 1,2940 ще оцелее днес, след 3 неуспешни опита да бъде премината. Последните два дни имаше прилични движения между 23:00 и 02:00, дано и сега така да слезе надолу.
п.п. Да питам, някой знае ли защо две вечери поред саупа ми беше различен при евродолара. Обемите бяха еднакви, позициите бяха еднакви, единия път ми взе -0,37 цента, а другият 1,11$![]()
cyrano (11-10-2012)
Щото втория е бил срядя, тогава е Х3 - за събота и неделя, когато не се начисляваАз съм къс още от 18:17, от ниво 1,2930Борбата между бикове и мечки и ожесточена , но мисля че съпротивата на 1,2940 ще оцелее днес, след 3 неуспешни опита да бъде премината. Последните два дни имаше прилични движения между 23:00 и 02:00, дано и сега така да слезе надолу.
п.п. Да питам, някой знае ли защо две вечери поред саупа ми беше различен при евродолара. Обемите бяха еднакви, позициите бяха еднакви, единия път ми взе -0,37 цента, а другият 1,11$
cyrano (11-10-2012)