Кипър иска финансова помощ от еврозоната в размер на 12- 14 милиарда, май затова еврото падна сутринта !!!
Кипър иска финансова помощ от еврозоната в размер на 12- 14 милиарда, май затова еврото падна сутринта !!!
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Мога да ти постна шот с резултатите ми и тегленията ми миналия месец, но не си струва.Ти написа нови правила
От кога затварянето на бар след бар формира двойно/тройно дъно ?
И както става ясно, се редуват бичи с мечи барове, Т.е. бичите отварят отдолу, а не затварят там.
Пак започна да си напасваш цената така, че да ти удиса на ордера който искаш да пускаш. Като с трендовете преди време, като от М5, мина М30, на Н1, та стигна и до дневна или седмична, за да си намериш причина за ордерите, които бяха през цялото време на обратно.
За месеца имам една единствена по-голяма загуба, приятелю. Тази от миналата седмица. Напасвам се по различните графики, естествено! Според динамиката на цената сменям и графиките.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не те питам имаш или няма загуба !!!
4поредни бара формиращи допир до едно и също ниво, НЕ Е тройно дъно !!!
А месеца е едва в началото си. Аз нямам нито една загуба, може и до края да нямам. Но не говорим кой колко печели !!!
според мен няма защо да се учудваш...едно време в инвестора имаше един другар на бойното поле - <<хемус>>....та и него цената като го хване на кестерме и той качваше фреймовете...после идваше ред на сглабяне на олтара....и палене на кандилото.......беше ценен...дано е жив и здрав...
ПП забелязваш ли как някои имат неистовото желание стоп да не дават...на каквато и да е цена...аз съм учуден леко...в тая сфера освен че е нормално даже е и здравословно...ако се вземе за пример некой сърдечен или пластичен хирург там грешките вече са...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
О'кей - ти си по теорията........
.................................................. ........................
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Хемуса е голям пичспоред мен няма защо да се учудваш...едно време в инвестора имаше един другар на бойното поле - <<хемус>>....та и него цената като го хване на кестерме и той качваше фреймовете...после идваше ред на сглабяне на олтара....и палене на кандилото.......беше ценен...дано е жив и здрав...
ПП забелязваш ли как някои имат неистовото желание стоп да не дават...на каквато и да е цена...аз съм учуден леко...в тая сфера освен че е нормално даже е и здравословно...ако се вземе за пример некой сърдечен или пластичен хирург там грешките вече са...![]()
С голямо удоволствие го четях. Това с кандилото беше върха
Е то никой нормален не иска да дава стоп, но ако е по правилата, не е проблем. Проблем е ако се даде, против правилата.
Хирурзите са много сложни. Такива само избрани могат да станат. Това направо не са хора
----------
Аз съм и по двете, а ти си признай, че говориш глупости !!!
Тройно дъно от поредни барове, това е абсолютен тъпизъм бре.
фицката (09-10-2012)
СОЛИДНО КУЧИ чадо,
той Хемуса май само в началото беше така,
а след време се научи и доста напред е отишъл.
Така чух. Не знам дали е верно де,,,,,,,,,![]()