та хване ли тука 30-35 подкрепа ,може да се раззвие дневната нагоре ,ако не, рейндж на 4 часа до 2880 ....
та хване ли тука 30-35 подкрепа ,може да се раззвие дневната нагоре ,ако не, рейндж на 4 часа до 2880 ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Бреийй, що пък да съм обърнала акордите - както казах - корекцията може да е по-висока. Ако прехвърли 1,30 трайно и стабилно може от корекция да се превърне в тренд нагоре, но аз като цяло смятам, че сме за надолу. Нали този форум е за изказване на мнения, то изненади винаги са възможни, ако някоя институция се изцепи с някаква супер противоположно действаща новина. Ама то ще се чуе навреме, да се надяваме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм на тяхната платформа, там позициите се обединяват. Пък и хеджирането е кур-капан. Извинявам се за израза.Баш при Делтите го правя аз хеджирането, но на МТ4 платформата, затова си я харесвам тази платформа, като се изключи плаващия спред в напечени моменти. Някак си е успокоително докато едната позиция губи, да гледаш как противоположната печелиТи си на някаква друга платформа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе то да не се стига до хеджиране, но като крайна предпазна мярка... - по-добре, отколкото да зяпаш с отворени уста как сметката се стопява, незнайно докога и да се молиш на Бога това да престане и предпазва от нервен сривЕстествено в един момент една от двете позиции трябва да бъде затворена, за да има пак някаква тръпка - положителна или отрицателна, иначе ще си стои просто една замразена загуба, която нито се увеличава, нито намалява. Но точно кога да бъде затворена хеджиращата позиция (или първоначалната) - в това е майсторлъка
Позициите, ако сключиш сделка чрез Level 2 няма да ти се се обединяват. Аз лично не искам да ми се обединяват и добре, че не ми се обединяват. При отворени две противоположни позиции маржин няма.
Да, хеджирането може да е к.р - капан, но по-добре капан, т.е. 0, отколкото минус незнам колко си.
Последна редакция от Eli2356 : 08-10-2012 на 15:03
Никой не те съди!Направи ми впечатление предния ти пост.Бреийй, що пък да съм обърнала акордите - както казах - корекцията може да е по-висока. Ако прехвърли 1,30 трайно и стабилно може от корекция да се превърне в тренд нагоре, но аз като цяло смятам, че сме за надолу. Нали този форум е за изказване на мнения, то изненади винаги са възможни, ако някоя институция се изцепи с някаква супер противоположно действаща новина. Ама то ще се чуе навреме, да се надяваме.
.................................................. ...................................
Eli2356 чадо,
не е това начина на успешната търговия !!!
С молби не става. С нетиране също не става.
Требе да се търгува със стопове.
Щом като е грешно да се затвори и
кураж за следващия тираж !!!![]()
фицката (08-10-2012)
Е сега вече трябва да обърне това беше една мини тенденцийка нагоре но посоката си остава надоло..............................................
Абе то да не стига до хеджиране, но като крайна предпазна мярка... - по-добре, отколкото да зяпаш с отворени уста как сметката се стопява, незнайно докога и да се молиш на Бога това да престанеЕстествено в един момент една от двете позиции трябва да бъде затворена, за да има пак някаква тръпка
- положителна или отрицателна, иначе ще си стои просто една замразена загуба, която нито се увеличава, нито намалява. Но точно кога да бъде затворена хеджиращата позиция (или първоначалната) - в това е майсторлъка
------------------------------------------------
Тук не си много права. Като махнем спреда, ще плащаш в повечето случаи отрицателен суап и на двете позиции. Погледни си тарифата, ако не си сигурна. Та плаща се за всичко.
http://www.deltastock.com/bulgaria/i...mt4&ct=spreads