Ще ме прощавате,ама почвам да се ядосвам и ще ви рекна нещо в стил,,Г.Парцалев пред ЦК":
Вие,другари,всичко ли оправихте в своята търговийка,че до сайта на С.Минев опряхте?
Ще ме прощавате,ама почвам да се ядосвам и ще ви рекна нещо в стил,,Г.Парцалев пред ЦК":
Вие,другари,всичко ли оправихте в своята търговийка,че до сайта на С.Минев опряхте?
Фибо....мибо....грънци
srm**,Аз съм от друг пол, ако случайно не сте забелязали, а сега ми става още по-смешно.
Който следи форекс лайф, а аз го правя постоянно, няма да му е трудно да хване веднага нещата, на мен ми отне няколко минути, както казах не подценявайте аудиторията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уффф, вземете кажете някой сигнал, вместо да се ядетекойто иска да си копира какви ли не новини и сайтове
то е ясно, че повечето неща за копирани, защото са малко хората с ъкъл
просто е по-лесно да се копира
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в момента е време за обедна почивка..................................![]()
Що не направите една тема отделна в която всеки да се заяжда с другия на спокойствие, не да цапаме тука![]()
Минев не го знам, но ми изглежда на точен мъж. Този сетъп го ползвам отдавна, открих го случайно по трудния начин.Ползвам този пост, че прочетох линка.
По-скромното ми мнение, Светлин Минев тъй като виждам че той е автора- големи глупости е писал.
Автор с претенции и какво - разказал ни е какви кендъли виждаме по графиката.
А частта как на 1м се вижда че някой голям купува искрено ме разсмя.
Тия дето са купили при пробива на флага, ако са с правилния стоп -трябва да е оцелял-макар че ме съмнява интрадей търговец да го е направил.
Интересно коментарче какво се вижда на графиката- ама купува или продава Светлин Минев не става никак ясно.
Без лична позиция -това за нищо не става.
Всеки един форумец може да напише нещо подобно, да не кажа и по -добре.
Търговията е надлъгване със съпътстващия момент на изненада, това е в основата му.
..... и друг път съм го пускал тука, ама нали не съм Минев или Брукс
Малко вяло започна обръщането, но си бе слабо време откъм търговия, което оформи нещо като флаг в основата на ръста (вижда се на М5), предполагам това допълнително е въвлякло къси.
Занапред го търси и на М5 изключителни бързи обръщания са.
пп
пълния му коментар не съм му го чел - там какво му се привижда на М1 ....
Novak (01-10-2012)
Не знам, какво хващаш, но аз не следя форекс лайв редовно. Следя си графиките, котировките и другите пазари.
В момента съм в обедна почивка, касирах 32 пипса , другото със стоп който скоро ще бъде ударен.
И какво значи дърляме се, изказах мнение, което не се харесва и какво сега да си разплета чорапките.
Както и самият г-н Минев призна се оказах права визията е взета от форекс лайф, че те останалите хора дето си промотира разни такива сайтове повече се бяха постарали.
и все пак дъната и върховете на 4 часа си остават все по ниски и няма да се учудя ако по американско си обърне надолу....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
srm**, Светльо, кофти е само, че не познаваш Novak. Ако имаше представа каква зла, злобничка, злопаметна, сухарска душица е, просто нямаше да и реагираш - ни за добро, ни за лошо. Елиминирай я, един добронамерен съвет от мен. От тази "алфа женска", както се изразява един от нашите съ-форумци - настрана. С най-добри чувства ти го казвам. Пък за сайта - ти поне си направил нещо - добро или лошо. Е, вярно е, на който не харесва, да не чете.Ти Светлин Минев ли си и защо взе да пишеш тук изведнъж да си промотираш сайта ли.
Значи само цветовете били, после и още колко неща ще се окаже и да прочетох има преводна статия от форекслайф с добавка от две изречение публикувана на сайта 8 минути след тази във форекс лайф и няма отметка.
Като си решил да пишеш книги и да пускаш сайт, който предполагам в последствие се очаква да се издържа от реклами- едва ли е на ползу роду.
Разбира се че съм аз. За коя статия става въпрос? Бъди сигурен че нищо не се превежда от форекс лайф.