Тук си се вихрил, значи, аз викам ще се хвалиш нещо скари, бири и т.н..
Никакъв дуел, ти си 'жентълмен и ще отстъпиш.
Тук си се вихрил, значи, аз викам ще се хвалиш нещо скари, бири и т.н..
Никакъв дуел, ти си 'жентълмен и ще отстъпиш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам никакво желание за дуел, Сити. Просто си казвам мнението. Но мен не ме гледай - аз не съм от малките лигави кукли барбита, каквито харесват нашите мъже, и които с лигавенето си яко доят глупаците, дет си мислят, че са големи мъжкари. Просто аз съм си аз... и отдавна съм се научила да се оправям сама в живота.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй като гледам се е запътило към легендарното и следд това към таргетите на Дизела до нова година 1.45![]()
Щях да ходя, ама още в събота като видях кво е времето и се развали галимацията......
----------
Абе вие не танцувате ли? Стъпката е две напред, една назад...... сега следва ей тая - назад
----------
Те тоя ти пост е половината от това, което аз казах и те възмути.......... 100% същото мнение изразих и аз, макар и с чувство за хумор. Сигурен съм, че и за другата половина ще се съгласиш, ако го погледнеш от хумористичната страна. Стига да можеш.Нямам никакво желание за дуел, Сити. Просто си казвам мнението. Но мен не ме гледай - аз не съм от малките лигави кукли барбита, каквито харесват нашите мъже, и които с лигавенето си яко доят глупаците, дет си мислят, че са големи мъжкари. Просто аз съм си аз... и отдавна съм се научила да се оправям сама в живота.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Сетих се един виц за жентълмените.
Циганин пред тоалетните на автогарата. На едната врата пише М, а на другата Ж....и той влиза при Ж. След него гражданка с очевиден зор се втурва и тя в Ж и следва писък. "Абе ей, господине, не може ли да четете, това е женската тоалетна". "Ей, госпожа, вие не може да четете - на вратите ясно си пише: М, за Мадами и Ж за Жентълмени".
Аз съм си български жентълмен - небрежно обръснат и до синьо пиян.Сетих се един виц за жентълмените.
Циганин пред тоалетните на автогарата. На едната врата пише М, а на другата Ж....и той влиза при Ж. След него гражданка с очевиден зор се втурва и тя в Ж и следва писък. "Абе ей, господине, не може ли да четете, това е женската тоалетна". "Ей, госпожа, вие не може да четете - на вратите ясно си пише: М, за Мадами и Ж за Жентълмени".
Ингилизките будали са обратно - до синьо избръснати и небрежно пияни.
Ти да не се обиди, просто от думичката и ми изникна вица.
Много дъжд, много нещо тия два дни.
От тия куклите една прокопсала не съм видял, тях ги сменят по две на ден, и като вече всички са ги минали и никой не ги иска, се мятат на врата на някой хайван дето не ги знае какви, раждат му едно дете и после цял живот му тровят живото.Нямам никакво желание за дуел, Сити. Просто си казвам мнението. Но мен не ме гледай - аз не съм от малките лигави кукли барбита, каквито харесват нашите мъже, и които с лигавенето си яко доят глупаците, дет си мислят, че са големи мъжкари. Просто аз съм си аз... и отдавна съм се научила да се оправям сама в живота.
Последна редакция от plovcity : 16-09-2012 на 17:55