emoyambol, Нищо не каза,как мина рожденния ден,днес не съм гледал вестниците.
.................................................. .................................................. ............
emoyambol, Нищо не каза,как мина рожденния ден,днес не съм гледал вестниците.
.................................................. .................................................. ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хахааха, казах малко по назад в постовете ... еми много добре беше пийнах, умеших ги малко алкохолите, ама така е .... ко да прая![]()
Абе щото в Сливен нищо не се чу.............................
.................................................. .....................................
disel84, иначе искат ли верифициране, лични данни
.................................................. .................................................. ...............
адмирала много отдавна ми паднаха в очите...страшно рекотиране и там и много бавят поръчките......
искат като се регистрираш да си изпринтиш договора да го подпишеш, сканираш и прикачиш в кабинета си
.................................................. .............................
От Сливен си така ли ?
.................................................. ......................................
.................................................. .................................................. ..............
----------
Ясно, дизеле вярно ли е за рекотирането ?
.................................................. ........................
.................................................. .......................................
...........................
аз рядко ги ползвам докато дойде бонуса и нямам големи впечатленияОт Сливен си така ли ?
.................................................. ......................................
.................................................. .................................................. ..............
----------
Ясно, дизеле вярно ли е за рекотирането ?
.................................................. ........................
.................................................. .......................................
...........................
когато съм ги ползвал не съм имал проблеми, но при новини незнам
спреда ти е 1 пип фиксиран и много бързо се минава на плюс ако си изчакваш входовете![]()
Инстата в четвъртък заби и чак след 30 секунди, че и повече се оправи при тея шипове дето направи
.................................................. .................................................. ...