stargacha, Ти поне си бил на 270 пипса профит.Аз нищо не видях.Но сега имам надежда че ще продължи да качва.Не мисля че и този път ще е фалшив сигнала.Най гадното е че като ме изкара около нулата доста ще се колебая дали да не затворя![]()
stargacha, Ти поне си бил на 270 пипса профит.Аз нищо не видях.Но сега имам надежда че ще продължи да качва.Не мисля че и този път ще е фалшив сигнала.Най гадното е че като ме изкара около нулата доста ще се колебая дали да не затворя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
КаВе и ПРОЦЕДИРАНЕ !!!
Успешен ден на ХОРАТА !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро
спорна седмица и некои лев
пуснал съм дълга от 1.2787 10 пипа стоп
графиката е час,докато не премести над 2830,после седмична се гледа
http://www.focus-news.net/?id=n1694042
Последна редакция от alf : 10-09-2012 на 06:32
Боже,защо си ме надарил с толкоз ум и прозорливост?!Това,което сега го говори Шорош,аз го дращех у инвестора преди най-малко половин година.Спомнете си.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5116631
Изоставаш,старче,изоставаш !....
Успешен ден на всички.Внимавайте с обемите на дългите,че на дневна може да имаме един смъртоносен бичи трап.![]()
Фибо....мибо....грънци
МОРЕПЛАВАТЕЛЮ чадо,
то ти, ако слушаш ШОРОШ и го вземаш
за верно веднага да вземеш да си турнеш една
примка на кратуната и да скочиш от нейде !!!
Шорош му се сака да грезне безчет милиарди долари,
че нейде е скъсил и евро. и индекси, и всичко
което се сетиш, но може и да доде светлия ден
и него да го РАЗКЕКЕРЧАТ как си требе !!!![]()
Добро утро и от мен. Наско, добре си го дал. И аз очаквам подобен сценарии. Но ще изчакам и Лондон да отвори. И ако съм в обсега на компа, ще измисля нещо.
добро утро ,никаква реакция от азиатските пазари явно ... за къси изобщо не мисля докато сме над 1.27 ...ако го вземе тогава ше реша според условията в момента ...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
добро утро колегинакъде сме се запътили ? Доста е високо но...
.................................................. ......................................