disel84, ние сме си в рейндж от бая време, викам да избива нанякъде вече.
- .................................................. .................................................. ......
disel84, ние сме си в рейндж от бая време, викам да избива нанякъде вече.
- .................................................. .................................................. ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
disel84, Чувал ли си за поговорката "гладна кокошка просо сънува"?
.................................................. .................................................. ...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
no offence нафта,
ма да метнеш лайното у вентилатора и после да чакаш "изненада" да изчисти омазаното си е живо скудоумие
ПП long beer , no SL
& short trading![]()
Последна редакция от greedy : 06-09-2012 на 21:52
Тръгне ли такова трендче, не е за пипане освен по посоката му.
Ето два сценария евентуално за утре, черния е ако ни дадат тласък пейролите, червения ако стане кат однес много шум за нищо.
Все ми се струва, че сега си прехвърлят топката кой да извади горещия картоф, и ще ни държат до 12 в напрежение.
Uploaded with ImageShack.us
Novak, разгледах ги добре, но моят сценарии е много различен, мисля до обяд, че ще качва към 1.2700, а след 15.00 часа тръгваме надолу към 1.2300. Може да стане временно червения, да се помотаме два, три дни, но след това си мисля за спад, поне за сега. Трябва да наблюдаваме и да мислим всеки ден нови възможни сценарии и да търгуваме по най-вероятните!!!
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Това ниво на 1.27 ми се струва, че няма да бъде лесно достигнато. Ето, дори след тези дългоочаквани новини от страна на ЕЦБ, еврото пак не успя да го достигне...Какво ли не му достига???
да там ще е даже може и 1,16 но преди това трябва да завърши тази прослувута корекция .. кога къде не мога да ти кажа 1,2680/1,27 може би а може и малко по нагоре ..https://www.tradingview.com/x/Yc7UQKrk/
и това е един не лош вариант
няма ли да има изненада нещо за тия дълги бре
време е за някоя корекция по-дълбока ние не сме коригирали нещо по-голямо
нали щяха да гонят 1.18
аз също съм къс но таргетите ми са близки..
не е свършило още ... има още един връх да видим нагоре и те тогава си ти с лотовете![]()
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
Объркващо е, рейнджа е много широк и върви като корекция във времето не във цената, което хич не ми харесва.
Най - краткосрочно ми е докато 1.2575 държи дълги,ако пробие къси,а няма да бъде лесно пробита седмичната трендлиния, освен ако от фундамента не дойде ярък импулс.
FREELANCER, Да си кажа ли мнението, че днес ме упрекнаха, че само съм критикувала.